Dienstverlening

10 jaar Partner in HR

505
Mensen met taart

De tijd gaat snel als je met plezier mag doen wat je graag doet. We zijn dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten!

Werkend Nederland

Waarom in de crisis gestart

Ondernemers stoeien onnodig met hun personeel en personeelsbeleid. Dat werkt averechts met alle frustraties en kosten van dien, zegt Jacqueline Bakker, oprichter van Werkend Nederland. Door de jaren heen kwam ik deze personeels-problematiek steeds vaker tegen. Dus crisis of geen crisis, in januari 2010 de daad bij het woord gevoegd. Mijn kennis, ervaring en netwerk verenigd om ondernemers met hun personeel verder te helpen. Daar plukt menigeen nu de vruchten van!

Wat doet Werkend Nederland voor ondernemers

Als ondernemer ben je doorgaans niet in de wieg gelegd om te ondernemen met personeel. Je ervaart personeel als noodzaak, maar soms ook als lastpost … dan wel van zo’n slordige 90% van de bedrijfskosten! Wie personeel heeft, ontkomt er niet aan om anders te kijken naar zijn/haar organisatie en deze daarop in te richten. Iedere medewerker de nodige aandacht te geven. Want wie goed zorgt voor zijn/haar personeel, zorgt ook goed voor zichzelf!

Dat is wat Werkend Nederland doet, praktisch en op maat. Het geeft ons voldoening om medewerkers te helpen opveren, zodat zij met plezier werken en presteren. We zijn er trots op om aan de basis van diverse bloeiende bedrijven te mogen staan.

En wat doen jullie anders

We zijn op alle fronten thuis, personeel van A tot Z. Overzien het speelveld en leggen verbanden. De specialisten die daarvoor nodig zijn hebben we in huis. Want de behoefte van een bedrijf van 15 medewerkers is tenslotte anders dan een snelgroeiend bedrijf van inmiddels 130.

Hoe gaan jullie te werk

We luisteren, onderzoeken, sparren, geven richting en voeren uit. Vanaf het personeelsbeleid en personeelsinstrumenten tot en met inzicht krijgen in de bedrijfscultuur en de werkbeleving van medewerkers. Met plezier blijven werken en het beste uit jezelf halen is ons ultieme doel. Dit vergroot de betrokkenheid en verhoogt de prestaties. Wordt ook wel duurzame inzetbaarheid genoemd. Daar doen we het voor!

Het begeleiden en ontwikkelen van medewerkers in hun loopbaan is voor ons een logisch gevolg. Dit geldt ook voor het gericht werven voor onze klanten en het inwerken van nieuwe collega’s. En dreigt er een probleem met een medewerker? Uit ervaring weten we dat zo’n situatie geen probleem hoeft te zijn als je ons er tijdig bij haalt.

Voor iedereen?

Je moet elkaars taal spreken en elkaar vertrouwen om succesvol te kunnen samenwerken. We zijn trots op onze klanten in het MKB, in het bijzonder familie-bedrijven, die ons ook aanbevelen. Onze klanten zijn nogal divers. Varieert van 10 tot 250 medewerkers. Van een regionale banketbakker tot en met (middel)grote bedrijven in de Randstad, waaronder zakelijke dienstverlening, handel, bouw en transport.

Hoe ziet de toekomst eruit

We blijven een laagdrempelige HR partner, mens- en resultaatgericht. Wendbaar en vooruitlopend op ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Zo blijven we relevant voor het MKB.

Nieuwsgierig?

Een kennismaking is zo geregeld. In januari met taart, want wie jarig is trakteert.