AANKONDIGING/UITNODIGING “NAH en Arbeid”

7

Inmiddels zijn we al een aantal maanden onderweg met het netwerk De Normaalste Zaak Drechtsteden (voorheen ”99vanDrechtsteden”). Na een mooie startbijeenkomst op 14 december 2017 volgde een tweede bijeenkomst op 15 februari 2018. We hadden toen de Proeferij waarbij werkgevers kennis konden maken met de “talenten” van allerlei potentiele werknemers met een vorm van beperking. Deze bijeenkomst was een gezamenlijk project van óók Baanbrekend Drechtsteden, Werkbank Drechtsteden, Werkgevers Drechtsteden en Hestia werkt! Inmiddels zijn en worden tal van vervolgbijeenkomsten georganiseerd. Naast de bijeenkomst van 12 juni met Jennifer van Rossum en de bijeenkomst op 12 september met als thema: ‘Hoe toekomstbestendig is uw bedrijf “(reshoring) gaan we 25 september aan de slag met het thema “NAH en Arbeid”. Deze middag wordt voorbereid samen met Ad van Dongen, senior coördinator Niet Aangeboren Hersenletsel Zuid-Holland, Lies Bonsang, bestuurslid van Hersenletsel.nl, Jill Wolters en Mirjam Uijterwaal van Syndion en Erica de Winter en Mirjam van der Zaag van Studio Blijmakers. Doel van de bijeenkomst is het met u kennis te delen over dit onderwerp, maar u het leven én werken met NAH ook op verschillende wijzen echt te laten ervaren!! U bent van harte welkom op:

DINSDAG 25 SEPTEMBER vanaf 16.00 uur in een nieuwe locatie van Syndion te HendrikIdo-Ambacht (locatie bij Jeugdspeelpark, Vreedebestpad 10). “een unieke omgeving met o.a. dagbesteding voor cliënten met NAH”

Met name werkgevers en/of HR-managers zijn van harte welkom! Ook diegenen die werkgevers adviseren met betrekking tot het werken met deze doelgroep zijn van harte welkom! U kunt zich aanmelden via drechtsteden@denormaalstezaak.nl Na aanmelding zullen we u exact informeren over de precieze invulling van het programma en de doelen die we met elkaar willen bereiken!

Deel dit artikel: