Partnernieuws

Actie: Cybersecurity Escape Room

179

Mobiele Cybersecurity Escape Room

Zoek je een effectieve én leuke manier om de medewerkers binnen je organisatie bewust te maken van de risico’s en gevaren van cybercrime? Met de Cybersecurity Escape Room van De Gezonde Digitale Organisatie combineer je werk en plezier en biedt daarmee een complete cybersecurity ervaring voor alle medewerkers. Deze cybersecurity training is uitermate geschikt voor iedere organisatie om een eerste stap te maken naar een veiligere werkomgeving.

Actie maart

Deze maand maken we het extra aantrekkelijk om de mobiele Cybersecurity Escape Room in te zetten. Reserveer nu en ontvang € 250,- korting op het dagtarief!

In het kort

De Escape Room truck is per dag te huur en kan geplaatst worden op iedere gewenste locatie (in overleg), bijvoorbeeld bij jouw organisatie voor de deur of op een evenement.

  • Op locatie naar wens;
  • Maximaal 80 personen per dag;
  • Serieus en plezier in één;
  • Inclusief begeleiding door een cybersecurity specialist;
  • Te implementeren tussen de werkzaamheden door;
  • Goed voor de teambuilding.

Voorstel op maat ontvangen?

Heb je interesse of vragen over het inzetten van de Cybersecurity Escape Room voor jouw organisatie of evenement? En wil je profiteren van de kortingsactie? Vul het contactformulier in op de website dan nemen wij contact met je op voor een voorstel op maat. Je kunt ook direct bellen naar DGDO, tel. 088-633 1070.

Dit artikel is partnernieuws en is geschreven door Marcel Versteeg van De Gezonde Digitale Organisatie (DGDO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here