Bedrijven

Partners van Port of BUSINESS

A&P
Onder het motto ‘facilitair totaalleverancier met een groen hart’ leggen wij een compleet concept neer bij onze klanten. Wij bieden een totaalpakket van facilitaire producten, non-food producten, dranken en lang houdbare food producten, waarbij alle inkoop- en distributiezorgen voor u uit handen genomen worden.
A2B-online
A2B-online is een transportbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vervoeren van groupage, deelzendingen en volle ladingen van en naar het Verenigd Koninkrijk. Ons onderscheidend voordeel kunt u ervaren vanaf de eerste zending die u online bij ons opgeeft.
AA Lease
Als onafhankelijke leasemaatschappij heeft AA Lease kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Dat dit zijn uitwerking niet mist, blijkt uit het feit dat de organisatie na uitgebreid, onafhankelijk onderzoek al meerdere jaren is uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland.
AccountAbility
Wilt u meer uit uw medewerkers halen of binnen uw bedrijf verandering bewerkstelligen om sneller en efficiënter doelen te bereiken? AccountAbility begeleidt bedrijven en instellingen bij het verder ontwikkelen van hun organisatie door teams en individuen te coachen in op maat gemaakte trajecten.
AENC
Onder ons logo staat ‘We all need connection’, omdat we geloven in verbinding. Verbinding tussen mensen, maar ook tussen apparaten. Want zonder die verbindingen functioneren we niet goed en komen we niet tot ons recht.
Albeda
Albeda leidt studenten en werkenden op tot professionele beroepsbeoefenaars met kwaliteiten als vakbekwaam, ondernemend en flexibel. Met duurzame inzetbaarheid tot gevolg. Ons onderwijs wordt ontwikkeld in samenwerking met bedrijven, gemeenten, deelgemeenten en overheidsinstellingen. Zo dragen we bij aan het versterken van bedrijvigheid, welvaart en aan de vitalisering van de samenleving in de stad Rotterdam en de regio Rijnmond. Voor meer informatie over aantrekkelijke opleidingen kunt u kijken op albeda.nl. Voor vervolgopleidingen en cursussen voor uw medewerkers kunt u kijken op albeda.nl/contract.
Ames Audi Centrum
Dat Audi het verschil maakt door - onder andere - haar voorsprong in techniek, komt goed tot uiting in de modellen die u vindt bij Ames Audi Centrum. Het aansprekende design, de techniek en de hoogstaande kwaliteit maken Audi tot een geliefd merk.
Ames Auto Casa – SEAT
SEAT streeft naar het produceren van auto’s die de spannende combinatie van superieure techniek en puur rijgenot bieden. Het merk staat bekend om zijn sportieve, dynamische uiterlijk en zijn efficiënte en plezierige rijgedrag. Eigenschappen die ook prima van toepassing zijn op de medewerkers van Ames Auto Casa.
Ames Autobedrijf – Volkswagen
Ames Autobedrijf is een familiebedrijf met historie. 70 jaar geleden opende Jan Ames zijn bedrijf dat de geschiedenis ingaat als de eerste Volkswagendealer in Dordrecht. Ames is uitgegroeid tot een toonaangevend dealerbedrijf met vestigingen in Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk, Sliedrecht, Oud-Beijerland en ’s Gravendeel.
Ames Bedrijfswagencentrum
Bij het Ames Bedrijfswagencentrum vindt u alles onder één dak. Op één locatie vindt u alle specialismen betreffende sales en service in de breedste zin van het woord. Ames Bedrijfswagencentrum biedt u naast de verkoop van nieuwe en gebruikte bedrijfswagens vele diensten aan, om uw bedrijfswagen volledig naar wens in te richten en te onderhouden
Ames Occasioncentrum
Bent u op zoek naar een zeer scherp geprijsde occasion, zo goed als nieuw? Dan bent u aan het juiste adres bij het Ames Occasioncentrum in Zwijndrecht. In de ruime en overzichtelijke showroom heeft u een enorme keus aan jonge auto’s die gemakkelijk te herkennen zijn aan het Beter dan Nieuw label.
Ames ŠKODA Centrum
Bent u op zoek naar een automerk waarbij u veel waar voor uw geld krijgt. Stap dan eens binnen in de nieuwe showroom van Ames SKODA Centrum in Dordrecht. Er zijn veel redenen om in een veelzijdige ŠKODA te willen rijden.
Applicatietechniek Van der Wal
Naast het aanbrengen van diverse kunststof vloersystemen, is Applicatietechniek Van der Wal goed in het dichten van lekkages en het repareren van betonconstructies. Ook voor het aanbrengen van vloeistofdichte voorzieningen, afwerkingen met behulp van minerale mortelsystemen of chemiebouwsystemen, kunt u terecht bij Applicatietechniek Van der Wal.
Aspect | ICT
Aspect | ICT is een kennispartner die organisaties helpt succesvoller te zijn met behulp van ICT. Het aanbod is breed en beslaat onder andere bedrijfssoftware (ERP/CRM), software op maat, clouddiensten, ICT-beheer en Telecom. Binnen de dienstverlening is ICT geen doel op zich, maar slechts een middel.
AT Bank
Amsterdam Trade Bank (AT Bank) is een jonge, snelgroeiende organisatie die zowel particulieren als het zakenleven aantrekkelijke financiële oplossingen biedt. AT-Bank staat bekend om zijn servicegerichtheid. Daarnaast is ATB een betrouwbare zakenpartner in de Russische markt.
Auto Wüst
Auto Wüst Mercedes-Benz en smart
Het motto van Mercedes-Benz, ‘das beste oder nichts’, sluit haarfijn aan op de visie van Auto Wüst. Kwaliteit, passie, deskundigheid, betrokkenheid en klantvriendelijkheid vormen de belangrijkste pijlers binnen de vestigingen in Dordrecht, Oud-Beijerland en Hellevoetsluis.
Autotaalglas Ridderkerk
Autotaalglas heeft 55 vestigingen in Nederland, waaronder in Ridderkerk. Als dienstverlener zet Autototaalglas altijd het belang en de veiligheid van de klant voorop. Wat de situatie ook is, van plotseling een sterretje in de ruit tot aan een raampje wat is ingetikt door dieven: het wordt allemaal zo snel mogelijk opgelost, op een adequate manier.
Avantage
Avantage gelooft dat IT in dienst moet staan van klanten. Voor hen dwingen we onszelf telkens weer om het onderste uit de kan te halen bij het toegankelijk maken van informatie, communicatie en technologie waarmee onze klanten bedrijfsmatig optimaal kunnen presteren.
Axoft
Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.
Baker Tilly Berk
Baker Tilly Berk biedt oplossingen voor vragen die u als ondernemer bezighouden. Wij zijn méér dan een accountancy en belastingadvieskantoor. Wij bieden een breed palet aan diensten: van (wettelijke) controle jaarrekening tot btw- advies.
Barth Installatietechniek
Barth Installatietechniek is een familiebedrijf, opgericht in 1931. De opeenvolgende generaties hebben het bedrijf beheerst laten groeien, met een vooruitstrevende blik en gericht op de wensen van de klant.
Batenburg Mechatronica
Batenburg Mechatronica is een meedenkende, adviserende en creatieve partner. Onze naam geeft ons specialisme weer, een unieke positie, omdat wij zowel mechanische als elektronica know how met elkaar verbinden.
BD Lease
BD Lease is de onafhankelijke externe adviseur bij alle vraagstukken rondom leasing en financiering van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens. Het is geen lease- of financieringsmaatschappij, maar de grootste onafhankelijke tussenpersoon van Nederland voor Operationele Service Lease en Financial Lease.
BEEQUIP
BEEQUIP is een nieuwe financier van zwaar materieel voor de bouw, infra en logistieke sector. Flexibiliteit en snelheid: dat is waar je op kan rekenen bij BEEQUIP. Wij begrijpen dat financiering snel geregeld en duidelijk moet zijn.
Beveja
Handelsonderneming Beveja is een totaalleverancier voor alles op het gebied van ventilatoren en luchtbehandeling. Bij Beveja profiteert u van een zeer uitgebreid assortiment ventilatoren, luchtbehandelingskasten, roosters, spiromaterialen, flexibele slangen en regelapparatuur.