Bedrijven

A&P
Onder het motto ‘facilitair totaalleverancier met een groen hart’ leggen wij een compleet concept neer bij onze klanten. Wij bieden een totaalpakket van facilitaire producten, non-food producten, dranken en lang houdbare food producten, waarbij alle inkoop- en distributiezorgen voor u uit handen genomen worden.
A2B-online
A2B-online is een transportbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vervoeren van groupage, deelzendingen en volle ladingen van en naar het Verenigd Koninkrijk. Ons onderscheidend voordeel kunt u ervaren vanaf de eerste zending die u online bij ons opgeeft.
AA Lease
Als onafhankelijke leasemaatschappij heeft AA Lease kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Dat dit zijn uitwerking niet mist, blijkt uit het feit dat de organisatie na uitgebreid, onafhankelijk onderzoek al meerdere jaren is uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland.
Advocatenkantoor Mahangi
Bij Advocatenkantoor Mahangi bent u als ondernemer en als particulier aan het juiste adres voor juridische bijstand en advies op het gebied van het ondernemings- en verbintenissenrecht, algemeen bestuursrecht en personen- en familierecht.
AENC
Onder ons logo staat ‘We all need connection’, omdat we geloven in verbinding. Verbinding tussen mensen, maar ook tussen apparaten. Want zonder die verbindingen functioneren we niet goed en komen we niet tot ons recht.
Albeda College
Het Albeda College is een regionaal opleidingsinstituut voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en educatie. Met 120 opleidingen, waarvan een aantal met meerdere uitstroomrichtingen, en een ruim aanbod van kortlopende cursussen en contractactiviteiten, zijn wij een van de belangrijkste opleidingsinstituten in de regio Rotterdam.
Applicatietechniek Van der Wal
Naast het aanbrengen van diverse kunststof vloersystemen, is Applicatietechniek Van der Wal goed in het dichten van lekkages en het repareren van betonconstructies. Ook voor het aanbrengen van vloeistofdichte voorzieningen, afwerkingen met behulp van minerale mortelsystemen of chemiebouwsystemen, kunt u terecht bij Applicatietechniek Van der Wal.
Artihove Groep
Op het snijvlak van creativiteit, spiritualiteit en technologie opereert de Artihove Group met eigentijdse concepten. Zo bestaat de Artihove Group uit vier ondernemingen.
Aspect | ICT
Aspect | ICT is een kennispartner die organisaties helpt succesvoller te zijn met behulp van ICT. Het aanbod is breed en beslaat onder andere bedrijfssoftware (ERP/CRM), software op maat, clouddiensten, ICT-beheer en Telecom. Binnen de dienstverlening is ICT geen doel op zich, maar slechts een middel.
Auto Wüst
Auto Wüst Mercedes-Benz en smart
Het motto van Mercedes-Benz, ‘das beste oder nichts’, sluit haarfijn aan op de visie van Auto Wüst. Kwaliteit, passie, deskundigheid, betrokkenheid en klantvriendelijkheid vormen de belangrijkste pijlers binnen de vestigingen in Dordrecht, Oud-Beijerland en Hellevoetsluis.
Autotaalglas Ridderkerk
Autotaalglas heeft 55 vestigingen in Nederland, waaronder in Ridderkerk. Als dienstverlener zet Autototaalglas altijd het belang en de veiligheid van de klant voorop. Wat de situatie ook is, van plotseling een sterretje in de ruit tot aan een raampje wat is ingetikt door dieven: het wordt allemaal zo snel mogelijk opgelost, op een adequate manier.
Avantage
Avantage gelooft dat IT in dienst moet staan van klanten. Voor hen dwingen we onszelf telkens weer om het onderste uit de kan te halen bij het toegankelijk maken van informatie, communicatie en technologie waarmee onze klanten bedrijfsmatig optimaal kunnen presteren.
AVL Solutions BV
Als systemintegrator die audio visuele middelen combineert met ICT kunnen klanten bij AVL Solutions BV alle kanten op. De specialisatie ligt op het gebied van ontwerpen en adviseren van totaaloplossingen voor digital signage (eigen interne digitale informatie kanaal), audiovisuele oplossingen en video conferentie systemen.
Axoft
Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.
Batenburg Mechatronica
Batenburg Mechatronica is een meedenkende, adviserende en creatieve partner. Onze naam geeft ons specialisme weer, een unieke positie, omdat wij zowel mechanische als elektronica know how met elkaar verbinden.
Blauwendaal
Blauwendaal is dé officiële Peugeot dealer voor deze regio, met vestigingen in Hellevoetsluis, Schiedam, Naaldwijk, Ridderkerk, Poortugaal, Rotterdam en Oud-Beijerland. Naast dat u terecht kunt voor de aanschaf van uw personenwagen, is Blauwendaal zeker ook het adres voor uw Peugeot bedrijfswagen.
Blueprint Financial Life Planning
Blueprint Financial Life Planning is gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers en particulieren in het kader van vermogensvorming, uw inkomen voor later en voldoende zekerheid voor uw dierbaren. Daarnaast zorgen wij door middel van evidence-based-investing voor een succesvolle beleggingservaring.
CHIO Rotterdam
In 1948 vond het CHIO Rotterdam voor de eerste keer plaats op de locatie in het Kralingse Bos. Het is daarmee het oudste internationale topsportevenement van Rotterdam. Door de jaren heen heeft CHIO Rotterdam haar naam gevestigd.
CJBD
CJBD staat voor: Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden. Dit is een netwerk in de regio Drechtsteden, waar startende en doorgroeiende ondernemingen en ieder die met deze doelgroep te maken heeft, aan kan deelnemen.
Cleve & Zonen
Wij zijn sterk in zeevracht, maar ook in luchtvracht. Daarnaast biedt Cleve & Zonen andere diensten aan, zoals importnominatie, opslag en distributie, douanezaken en verzekeringen.
Contargo
De nabijheid van de haven van Rotterdam en de locatie aan de dichtst bevaren waterweg van Nederland maken Zwijndrecht tot een aantrekkelijke plaats voor logistieke ondernemingen.
Crayestein Golf
Crayestein is een golfbaan aan het randje van de Hollandse Biesbosch. De baan kenmerkt zich aan de variatie aan omgeving, uitdagende holes en uitstekende, snelle greens. Het is de homecourse van Golfclub de Merwelanden en kenmerkt zich door gezelligheid, laagdrempelig en toegankelijkheid.
Credion
Credion is dé autoriteit in advies en begeleiding van uw bedrijfsfinancieringen. U blijft optimaal gefinancierd en geldverstrekkers blijven optimaal tevreden over de informatievoorziening. We zijn daarmee de Financial Engineer met de beste toegang tot nationaal en internationaal kapitaal.
De Verkeersonderneming
De Verkeersonderneming is een publiek-private samenwerking van gemeente Rotterdam en Metropoolregio Rotterdam Den Haag, het ministerie van Infrastructuur en Milieu/Rijkswaterstaat en het Havenbedrijf Rotterdam.
DEAL! Drecht Cities
DEAL! Drecht Cities adviseert en ondersteunt ondernemingen bij vestiging en uitbreiding in de regio Drechtsteden. Een team van adviseurs staat klaar om locaties te onderzoeken en vestigingsobstakels weg te nemen.