Autotestdag Drechtsteden

  67

  22 maart 2018 | 08:30 uur
  Postillion Hotel Dordrecht, Rijksstraatweg 30 Dordrecht


  Donderdag 22 maart organiseert Drechtsteden BUSINESS weer een autotestdag. Een dagvullend programma, waarbij het over (bijna) niets anders dan auto’s gaat. Bij uitstek dé gelegenheid voor dealers om nieuwe modellen onder de aandacht te brengen en voor zakelijke rijders de nieuwste modellen uit te testen.

  Hoe het werkt? De auto’s worden ’s ochtends op een centrale locatie verwacht, waarna de testrijders allemaal een exemplaar krijgen toegewezen. Deze deelnemers (ondernemers en managers) worden door ons uitgenodigd, daar hoeft u niets voor te doen. Vooraf kunnen onze relaties een voorkeur voor een merk of type doorgeven, maar in welke auto zij een dag gaan rijden is tot op het laatste moment een verrassing. Na de fotoshoot en nadat iedereen zijn of haar wagen in bruikleen heeft genomen, kan de werkdag beginnen. Sommigen maken lange ritten, anderen sjezen door de stad van afspraak naar afspraak. Even naar kantoor om collega’s de auto te laten zien, hoort er voor velen natuurlijk ook bij. Aan het einde van de middag is het tijd om op een gezellige locatie, onder het genot van een hapje en drankje, met elkaar ervaringen uit te wisselen.

  Van voorgaande edities weten wij dat het enthousiasme van de testrijders keer op keer groot is en zij na afloop vele aanvullende vragen hebben voor de autodealers. Ook is het regelmatig voorgekomen dat een testrijder een nieuwe auto heeft aangeschaft bij de betreffende autodealer!

  Doet u ook mee met de autotestdag? Meld u nu aan via kees@portofbusiness.nl, (vol=vol)

  Deel dit artikel: