Congres en kennisplein Cybersecurity 2018

  250

  8 februari 2018 | 16:30 - 20:30 uur
  Theater het Plein, Koningsplein 2 Ridderkerk


  Cybersecurity is een hot issue momenteel. Cybercrime kan immers bijzonder schadelijk zijn voor ondernemers en ondernemingen, maar evenzeer voor overheden en instellingen. De gevolgen kunnen enorm zijn. Hoe zorg je ervoor dat digitaal opererende criminelen geen toegang krijgen tot de systemen in jouw organisatie. Hoe zorg je allereerst voor bewustwording bij jezelf en je medewerkers, welke beveiligingsmaatregelen kun je treffen. Vragen te over. Voor ons reden om met Port of BUSINESS, en een aantal partners, een congres te organiseren over Cybersecurity. Het doel van het congres is om middels verschillende vooraanstaande sprekers, de bezoekers en leden van Port of BUSINESS bij te praten over de ontwikkelingen op het gebiede van Cybercrime & Security.

  Zo zullen wij de volgende onderwerpen tijdens het congres behandelen:
  • Digitalisering en veiligheid (bewustwording)
  • Data en cybercrime
  • Privacy en General Data Protection Regulation (GDPR)
  • Inventariseren middels cyberscan

  Naast de keynote speakers is er een interactief panel van regionale ondernemers die het thema verder uitdiepen vanuit hun visie. Middels stellingen wordt er ook interactie met de zaal/publiek gezocht. Het congres is gericht op sterk inhoudelijke thema’s, kennisdeling en netwerken.

  Voorafgaand en na afloop van het congres kunnen partners hun diensten of producten op het netwerkplein presenteren. Tijdens het congres worden de partners (sprekers en pannelleden) door de moderator aan de bezoekers voorgesteld.

  Moderator:
  Cees Vingerling

  Partners congres:

  Reservering

  * Wanneer het aantal aanmeldingen de limiet bereikt bestaat de kans dat u na uw aanmelding alsnog afgewezen wordt. Onze partners en sponsoren krijgen te allen tijde voorrang om dit evenement bij te wonen. Uiteraard ontvangt u in dat geval tijdig bericht van ons. Wij vertrouwen op uw begrip.


  Deel dit artikel: