Congres Ondernemen & Financiën

  566

  29 november 2018 | 16:30 uur
  Theater het Plein, Koningsplein 2 Ridderkerk


  Op 29 november organiseert Port of BUSINESS in samenwerking met enkele partners een congres met als thema Ondernemen & Financiën. Graag willen wij u voor deze interessante bijeenkomst uitnodigen.

  Tijdens het congres is er aandacht voor de algemene economische ontwikkelingen, met een korte terugblik op 2018, maar vooral zullen de inleiders ingaan op financiële ontwikkelingen. Hoe vergaat het met name het MKB, hoe liggen de verhoudingen in verschillende branches, wat zijn de consequenties van de overheidsmaatregelen, zoals onder meer verwoord tijdens Prinsjesdag, 2018, hoe verlopen financieringen, hoe sociaal zijn we als ondernemers en hoe stimuleren we werkgelegenheid (bijvoorbeeld ook bij groepen die het traditioneel lastig hebben) en tot slot wat zijn de verwachtingen voor 2019?

  Samen met de betrokken partners zijn we erin geslaagd om bijzonder interessante sprekers bij het congres te betrekken. Kortom een congres waarbij je als ondernemer niet mag ontbreken!

  Na het congres kunt u nog gezellig na-borrelen onder het genot van een hapje en een drankje. Het belooft absoluut een interessante bijeenkomst te worden met daarbij volop de mogelijkheid om te netwerken.

  Wij zien uw aanmelding met belangstelling tegemoet. Graag tot 29 november!

  Aanmelden kan via denise@hjmediagroep.nl

   

  Partners

            

                         

                        

   

  Deel dit artikel: