Congres Stedelijke ontwikkeling

  209

  20 september 2018 | 16:30 uur
  Theater het Plein, Koningsplein 2 Ridderkerk


  De maatschappij verandert. Steeds meer ondernemers gaan de dialoog aan met gemeenten omdat ze iets in gang willen zetten. Partijen nemen de regie op hun leefomgeving. Bijvoorbeeld om hun eigen zorg te organiseren, samen energie op te wekken, het groen in de buurt te onderhouden, of buurtwinkels of bibliotheken over te nemen. Samen met een aantal partners organiseert Port of BUSINESS een congres over Stedelijke Ontwikkeling. Vooraanstaande sprekers praten de bezoekers en leden van Port of BUSINESS bij over de stedelijke ontwikkelingen.

  Naast de keynote speakers is er een interactief panel van regionale ondernemers die het thema verder uitdiepen vanuit hun visie. Middels stellingen wordt er ook interactie met de zaal/publiek gezocht. Het congres is gericht op sterk inhoudelijke thema’s, kennisdeling en netwerken.

  Voorafgaand en na afloop van het congres kunnen partners hun diensten of producten op het netwerkplein presenteren. Tijdens het congres worden de partners (sprekers en pannelleden) door de moderator aan de bezoekers voorgesteld.

  Partners kennisplein:

   

   

  Reserveer uw plaats


  Deel dit artikel: