Fiscaal ontbijtseminar

  271

  12 december 2017 | 08:00 - 09:30 uur
  Postillion Hotel Dordrecht, Rijksstraatweg 30 Dordrecht


  Op dinsdag 12 december a.s. organiseren EY, Werkgevers Drechtsteden en Drechtsteden BUSINESS de 11e editie van het fiscaal ontbijtseminar. U bent van harte welkom in het Postillion Hotel Dordrecht.

  Sprekers

  René Jongma, van EY Financial Accounting & Advisory Services zal spreken over ‘De veranderende rol van de financial door digitalisering’. Een boeiend en actueel onderwerp!

  Jan-Bertram Rietveld, partner bij de adviesgroep Human Capital bij EY Belastingadviseurs, spreekt over ‘Actualiteiten loonheffingen’.

  Walter Borsje is als vanouds gastheer van EY.

  Programma

  Het fiscaal ontbijtseminar begint om 8:00 uur. Er staat een heerlijk ontbijt voor u klaar en als u om 9.30 uur weer aan het werk gaat, heeft u niet alleen heerlijk ontbeten maar ook kennis genomen van de belangrijkste belastingmaatregelen voor 2018 en andere actuele thema’s. En natuurlijk ook weer even bijgepraat met uw relaties!

  Aanmelden

  Deelname is gratis. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Werkgevers Drechtsteden (078) 639 00 33 of wd@werkgeversdrechtsteden.nl. Aanmelding is ook mogelijk door hieronder uw gegevens in te vullen.

  Reserveer uw plaats

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

  Deel dit artikel: