Smit Mode Fashion Event & Bladpresentatie september 2018

  95

  13 september 2018 | 18:00 - 20:30 uur
  Smit Mode Ridderkerk, Ridderhof 60 en 95 Ridderkerk


  Smit Mode Fashion Event & Bladpresentatie september 2018
  13 september 2018, 18.00 – 20.30
  Smit Mode Ridderkerk, Ridderkerk

  Donderdag 13 september 2018 organiseert Smit Mode Fashion exclusief voor de leden van Port of BUSINESS een gezellig en informatief after summer fashion lifestyle event in de dames en herenmodewinkel in de Ridderhof in Ridderkerk.

  Onder de noemer Smit Mode Fashion meets BUSINESS Lifestyle Event, stelt Smit Mode men & women in de Ridderhof in Ridderkerk de winkel open voor de zakenrelaties van Port of BUSINESS. De leden van Port of BUSINESS, kunnen samen met hun partner, exclusief genieten van een door Smit Mode Fashion georganiseerde modeshow, waarbij modetrends worden besproken en de najaarsmode en wintercollectie voor dames en heren zal worden getoond. Maar ook kan er genoten worden van exclusieve hapjes en drankjes, van sfeervolle muziek en natuurlijk kunnen er nieuwe contacten worden gelegd en bestaande contacten worden verstevigd. Tevens krijgen de leden kledingadvies en kunnen ze aankopen doen. Bij besteding van minimaal 300,00 euro een vleesplank als cadeau!

  Ook heeft u deze avond een primeur, de nieuwe editie van Rijnmond BUSINESS en Drechtsteden BUSINESS wordt gepresenteerd! Het thema van deze editie is Familiebedrijven, het leuke hiervan is dat wij deze avond op bezoek zijn bij een écht familiebedrijf, Smit Mode. Aan de bedrijven die op de cover staan zal er een ingelijste afbeelding van de cover worden overhandigd. Tevens krijgen deze bedrijven de gelegenheid om zich voor te stellen aan het publiek.

  Kortom het belooft een gezellige, informatieve en informele avond te worden bij Smit Mode!

  Bent u lid van Port of BUSINESS noteert u deze avond dan alvast in uw agenda! Aanmelden kan bij Denise Dubbelman via denise@hjmediagroep.nl

  Bent u nog geen lid, meld u dan snel aan via kees@portofbusiness.nl Het lidmaatschap heeft u namelijk naast dit fashion event nog veel meer te bieden. Denk hierbij aan congressen, themabijeenkomsten, netwerkevents alsmede een grote variatie aan communicatiemogelijkheden, waaronder publiciteit via de site van Port of BUSINESS, de bladen Rijnmond BUSINESS en Drechtsteden BUSINESS, de wekelijkse nieuwsbrief, partnermogelijkheden tijdens bijeenkomsten, deelname rondetafelgesprekken, maar ook p.r. mogelijkheden, het voor u vervaardigen van websites, nieuwsbrieven, mailings, bedrijfsfilms en magazines (zowel digitaal als in print). Kortom: voor alles wat te maken heeft met commerciële communicatie bent u bij Port of BUSINESS aan het juiste adres. Wilt u meer informatie, neem dan snel contact op met Kees van ’t Zelfde (m: 06-51429756). Hij vertelt u er graag alles over!

  Gegevens Smit Mode Fashion meets BUSINESS Lifestyle event
  Datum: donderdag 13 september 2018
  Locatie: Smit Mode, Ridderhof in Ridderkerk
  Tijd: 18.00 uur – 20.30 uur

  Programma:
  18.00 uur Inloop en ontvangst met Prosecco en bladpresentatie
  18.30 uur Modeshow
  19.00 uur Stylingadvies en winkelen

  Gedurende het gehele programma, hapjes en drankjes
  20.30 uur Afsluiting

  Reserveer uw plaats

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

  Deel dit artikel: