Geslaagde bladpresentatie

158

Port of BUSINESS, hét communicatieplatform van de regio, organiseerde gisteren aan het eind van de middag en in eigen huis bij HJ Media Groep, een bladpresentatie voor de leden. Zo’n 50 leden waren aanwezig bij deze nieuwe activiteit van Port of BUSINESS. Tijdens zijn welkomstwoord vertelde commercieel directeur Kees van ’t Zelfde dat Port of BUSINESS dit jaar een dag voor het verschijnen van de nieuwe editie een bladpresentatie op deze locatie georganiseerd zal worden, waarbij alle leden van harte welkom zijn.

Vervolgens interviewde hij Margriet Lommers, pers en media relatiemanager bij Bolidt. Dit bedrijf siert de coverstory van het februarinummer van Rijnmond BUSINESS en heeft een eveneens 4 pagina’s tellend artikel in Drechtsteden BUSINESS. Margriet Lommers vertelde over de ontwikkelingen bij Bolidt en met name over de ontwikkeling van het fraaie Experience en Innovation Center AREA78 dat Q1 van 2019 opgeleverd zal worden. Ze vertelde over het idee van het Experience Center, de samenwerking met overheid en onderwijs hierbij, de bewuste keuze voor Hendrik Ido Ambacht als vestigingsplaats en verder dat Bolidt klanten over de hele wereld heeft en dat zij vele bijzondere en ook in het oog springende projecten hebben gerealiseerd. In beide bladen leest u het gehele verhaal over Bolidt en de ontwikkeling van Experience Center AREA78.

Tot slot overhandigde Kees van ’t Zelfde de ingelijste cover van het februarinummer 2018 aan Margriet Lommers en nadat hij Fortune Coffee en Nannings Catering had bedankt voor hun toezegging om tijdens alle bladpresentaties dit jaar partner te zijn, nodigde hij de aanwezigen uit om vervolgens gezellig met elkaar in gesprek te gaan en een kijkje te nemen in de diverse ruimten van het pand van HJ Media Groep. De medewerkers vertelden graag over alle mogelijkheden die HJ Media Groep te bieden heeft op het gebied van communicatie. De volgende bladpresentatie staat gepland op donderdag 19 april.

Deel dit artikel: