Havenbedrijf Rotterdam partner van EMEA Supply Chain & Logistics Summit & Expo

41

Clarion Events is trots te kunnen mededelen dat het Havenbedrijf Rotterdam zijn deelname aan de 20e jaarlijkse EMEA Supply Chain & Logistics Summit & Expo van 2018 heeft toegezegd.

In Rotterdam streeft men er voortdurend naar om de slimste haven te zijn. Of het nu gaat om call optimalization, het delen van gegevens of het IOT (internet of things), de haven van Rotterdam is continu op zoek naar manieren om de logistieke keten via Rotterdam te verbeteren en meer toegevoegde waarde voor zijn klanten te creëren.

Van 4 tot 6 juni 2018 zal het Havenbedrijf Rotterdam tijdens de EMEA Supply Chain & Logistics Summit & Expo een presentatie geven van de laatste ontwikkelingen in de haven en de initiatieven van de haven op het gebied van digitalisering.

Het Havenbedrijf Rotterdam verzorgt tijdens de conferentie niet alleen een presentatie, maar treedt ook op als gastheer van dag 1, waarop het een speciaal inkijkje zal geven in de toegangspoort tot Europa. Er zal een workshop op locatie worden gehouden, gevolgd door een boottocht en de dag wordt afgesloten met een diner.

OVER DE EMEA SUPPLY CHAIN & LOGISTICS SUMMIT & EXPO
Dit toonaangevende evenement voor de toeleverings- en logistieke sector verplaatst zich in 2018 naar de Benelux en speelt daarmee in op een van de belangrijkste markten van Europa.

Verwachtingen van de Summit:

  • Drie dagen durende, multi-stream conferentie met exclusieve workshops buiten het congrescentrum op dag één
  • Meer dan 600 deelnemers, waaronder de thought leaders, disruptors en innovators van de toeleverings- en logistieke sector
  • Meer dan 85 sprekers die ingaan op hun successen en uitdagingen van de afgelopen 12 maanden
  • Meer dan 70 nauwkeurig geselecteerde commerciële partners – U kunt niet alleen profiteren van unieke content, maar heeft ook de mogelijk om persoonlijk met toonaangevende leveranciers van oplossingen te spreken
  • Verschillende netwerkevenementen, waaronder avondrecepties, bezoekjes op locatie en privélunches met belangrijke sprekers
Deel dit artikel: