“Klanten willen zorgeloos kunnen werken”

116

Begin dit jaar kreeg TéGéTèl | HBA het predicaat ‘Excellence Business Partner’ van KPN toebedeeld. Hiermee behoort de ICT- en telecomspecialist met vestigingen in Gorinchem en Hendrik-Ido-Ambacht tot een select gezelschap in Nederland dat deze titel mag voeren. De directieleden Martin Meijers en Stefan Zijlstra zijn uiteraard trots op het behaalde resultaat, maar zeggen ze: “We werken er dan ook hard voor.”
TéGéTèl | HBA is een bekende naam in de regio Gorinchem, de Drechtsteden en het Rijnmondgebied. Stap voor stap is er in de afgelopen decennia gebouwd aan een degelijk en betrouwbaar bedrijf, zegt algemeen directeur Martin Meijers. Hij kwam in 1998 bij TéGéTèl dat toen al twee jaar bestond. In 2015 kwam daar HBA bij. “Zowel geografisch als bedrijfsmatig gezien was dat een logische stap,” zegt Martin Meijers. “Ieder bedrijf heeft – naast telecom en ICT – ook z’n eigen extra specialisatie; TéGéTèl in ICT-oplossingen en HBA in glasvezelverbindingen. De samenvoeging van beide bedrijven zorgde voor een gezonde uitbreiding van onze producten en dienstenportfolio.”

ICT- en telecompartner
Inmiddels is TéGéTèl | HBA een gerespecteerde telecom en ICT-speler voor het MKB. “Onze klantenkring is zeer divers; van ZZP’ers tot overslag- en productiebedrijven, van huisartsen tot overheidsinstellingen en van makelaarskantoren tot detailhandel,” vervolgt de directeur. “Voor eenieder kunnen wij de best passende communicatieoplossing bieden. Van oudsher werden telecom en ICT los van elkaar gezien, maar die tijd is definitief voorbij. Denk bijvoorbeeld maar eens aan vast-mobiel-integratie, clouddiensten en online-werkplekken. Met al die nieuwe mogelijkheden neemt ook de complexiteit toe. Best lastig voor de gemiddelde ondernemer, want het is ook van invloed op zijn/haar bedrijfsvoering. Daarbij moet je gewoon mee anders raak je achterop. Neem nu ISDN. Deze verouderde digitale technologie is in het bedrijfsleven nog volop in gebruik. KPN stopt in 2019 echter met de ondersteuning van ISDN 1/2. Telefonie via internet, ook wel VoIP genaamd, is een betrouwbaar en voordelig alternatief. VoIP-oplossingen zijn daarnaast eenvoudig aan te passen op de ontwikkelingen binnen een bedrijf en de gebruikers zijn altijd en overal bereikbaar. Zo’n beslissing van KPN noopt bedrijven echter tot nadenken over hun bereikbaarheid en bedrijfsvoering. Moeten zij investeren en waarin moeten zij investeren? Het is onze taak om ondernemers daarin te adviseren en hun telecom- en ICT-zorgen uit handen te nemen.”
Stefan Zijlstra, directeur ICT: “Ook op het gebied van digitale veiligheid worden ondernemers gedwongen om te anticiperen. Zo is het voorkomen van cybercrime erg actueel, zeker door de recente wereldwijde ransomware besmettingen maar ook door de Wet Meldplicht Datalekken. Onze specialisten helpen klanten om veilig te kunnen werken.”

Erkenning
De status van Excellence Business Partner van KPN is een belangrijke erkenning voor TéGéTèl | HBA. Het dienstenpakket van KPN heeft zich in de afgelopen jaren enorm ontwikkeld. Van telecomoplossingen naar geïntegreerde cloud-oplossingen tot ICT-diensten met online werkplekken. Martin Meijers hierover: “Wij zijn in staat om de voordelen van de KPN-diensten op een persoonlijke wijze naar onze klanten te vertalen. Het geeft ons nog meer mogelijkheden om zakelijke klanten goede kwalitatieve oplossingen te bieden.” (zie kader)

Onderscheidend
Om zich te onderscheiden biedt TéGéTèl | HBA niet alleen merkonafhankelijke en objectieve oplossingen. Stefan Zijlstra: “Wil je het verschil maken dan moet je continu op alle fronten actief zijn. Hierbij worden wij gesteund door eersteklas
business partners. Zo werken wij onder andere samen met KPN, ZiggoVodafone, T-Mobile, Yes Telecom, Dell, F-Secure en Microsoft. Ook volgt ons enthousiaste team met regelmaat trainingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste innovatieve oplossingen op ICT- en telecomgebied.”
“Klanten willen zorgeloos kunnen werken. Wij zijn objectief, merkonafhankelijk en kiezen altijd voor de beste oplossing. Samen zorgen wij ervoor dat klanten sneller, efficiënter en goedkoper kunnen werken. De hechte en langdurige relatie met onze klanten is dan ook goud waard,” zo besluit Martin Meijers.

Deel dit artikel: