Mai Elmar wint Influential Award 2017

436

Lezers Rijnmond BUSINESS roepen Mai Elmar uit tot meest invloedrijke Rijnmondenaar

Mai Elmar is door de lezers van het zakenmagazine Rijnmond BUSINESS gekozen tot meest invloedrijke Rijnmondenaar van 2017. De directeur van Cruise Port Rotterdam kreeg de Rijnmond Business Influential Award 2017 uitgereikt op de stand van Port of BUSINESS tijdens het kennis- en netwerkevent People’s Business in het WTC.

Mai Elmar kreeg de award uit handen van Hans Vervat, de winnaar van 2016. De voormalig wethouder en ondernemer sprak lovende woorden over Elmar. “Als Chief Marketing Officer van Rotterdam heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd om Rotterdam beter op de kaart te zetten en onder haar leiding trok de stad meer cruiseschepen.” Dit leverde de stad afgelopen jaar 237.000 unieke bezoekers op.

Zichtbaar verrast stapte Mai Elmar het podium op om de award in de vorm van een glassculptuur in ontvangst te nemen. “Ik had dit echt niet verwacht!” aldus een opgetogen Elmar. Op de vraag wat Rotterdam voor haar zo bijzonder maakt, zei ze: “In Rotterdam werken we hard en hebben we het hart op de goede plaats. Mijn droom is dat we ongeacht kleur, geloof en afkomst met elkaar samenwerken en elkaar begrijpen om zo een voorbeeld voor de wereld te zijn.”

Al 14 jaar reikt Rijnmond BUSINESS – onderdeel van Port of BUSINESS – de Influential Award uit. Aan het eind van het jaar onderzoekt het zakenmagazine onder haar lezers wie er volgens hen het betreffende jaar het meest invloedrijk is. Dit jaar kwamen naast Mai Elmar ook de namen van verschillende Feyenoordspelers, Giovanni van Bronckhorst en oud-winnaar burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb vaak naar voren. Eerdere winnaars van de Award zijn onder meer Jan Peter Balkenende, Ivo Opstelten, André Kramer, Peter Goedvolk, Herman den Blijker, Jos van der Vegt en Leontien Zijlaard-Van Moorsel. In het februarinummer publiceert Rijnmond BUSINESS de Top 50 van meest invloedrijke personen 2017.

 

 

 

 

Deel dit artikel: