Members

Quality meets quality: dat is het motto van het gloednieuwe, regionale initiatief Port of BUSINESS. Wat het is? Heel simpel: hét platform waar kennis wordt gedeeld met kennissen en contacten leggen met de ondernemers of bestuurders die jij wenst heel eenvoudig gaat. Door de pijlers magazines, online en netwerken met elkaar te verbinden, ontstaan waardevolle kruisbestuivingen.


Port of BUSINESS is het grootste communicatieplatform van Zuid-Holland Zuid. Door slim samen te werken versterken we elkaar altijd. Een lidmaatschap is dan ook zeker de moeite waard. Er is keuze uit verschillende pakketten, maar wij verzorgen eveneens graag iets op maat. De mogelijkheden en voordelen zijn eindeloos.

Daarnaast is het mogelijk om u als member aan Port of BUSINESS te verbinden. Het vinden van specifieke maatwerkoplossingen staat daarbij centraal. Van deelname aan rondetafelgesprekken tot aan het organiseren van een masterclass: dit kan van alles zijn. Alle members ontvangen het keurmerk ’quality meets quality’ van Port of BUSINESS.

Member Quality meets Quality
Heeft u specifieke wensen? Dan biedt een membership ongetwijfeld uitkomst. U bent dan altijd gegarandeerd van maatwerk. Members ontvangen van Port of BUSINESS exclusief het keurmerk Quality meets Quality.

MAGAZINE Vier maal gratis plaatsing van hele pagina advertentie
MAGAZINE Eénmalig bedrijfsprofiel van twee pagina’s
ONLINE Bedrijfsprofiel, blog, volledige ontsluiting website en kennisarchief
ONLINE Leaderbord – 15.000 views (ca. 2 maanden)
NETWERK Bijwonen van alle bijeenkomsten Port of BUSINESS

MAATWERK: Specifieke maatwerk oplossingen voor leden
Partner congres of beurs
Organisator masterclass
Redactie of advertentie magazine(s)
Online persbericht en nieuwsbericht
Deelname Ronde tafel gesprek of inspiratielunch
Link en match netwerk Port of BUSINESS

Meer info? Neem direct contact met ons op via info@portofbusiness.nl