Overig

Nannings Catering: Verrassende concepten en overweldigende smaken

444

Een bedrijfsfeest, jubileum, opening, netwerkborrel, vergadering, presentie of een andere zakelijke bijeenkomst. Denk dan eens aan Nannings Catering. Nannings biedt namelijk net dat stukje meer waardoor u catering in de breedste zin van het woord kunt verwachten.

Bij Nannings Catering kunt u terecht voor bijzondere dagverse gerechten, betaalbare kwaliteit en indien gewenst adembenemende locaties en entertainment. Zo kan de cateraar u alle zorg uit handen nemen. Eigenaar Wulfert Nannings zegt hierover: “Wat ons onderscheid van anderen is dat wij een totaalpakket kunnen bieden met daarin een bijzondere feestlocatie naar keuze en entertainment. Zo is alles in één keer geregeld. Maar natuurlijk komen we ook graag naar elke gewenste locaties toe, zoals naar uw bedrijf. En behalve een geweldige assortiment aan lekkernijen kunnen we ook materialen zoals stoelen, tafels, decoratie en passend servies verzorgen.”

Met het bieden van een totaalpakket is Nannings Catering uniek. En er is meer. Sinds Wulfert Nannings het concept ‘de wereldkeuken’ introduceerde, maken zijn klanten kennis met gerechten uit alle werelddelen. “Over de hele wereld zijn zo ontzettend veel smaken en belevingen te vinden dat het nog steeds elke dag mogelijk is om nieuwe dingen te ontdekken. Wij bieden het beste van deze unieke smaken aan. Met gerechten uit de gehele wereld willen wij onze klanten graag iets nieuws laten proeven. Daarom nemen onze koks onze klanten graag mee op reis. Van de bekende Italiaanse en Aziatische keuken tot aan de verassende Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.” En er zijn meer spraakmakende concepten. Met ‘Chef in the Garden’ heeft u uw eigen chef-kok in de tuin of bedrijfskantine en met Pick & Mix kiest u vijf koude- en vijf warme specialiteiten om zo eenvoudig het ideale buffet samen te stellen. Daarnaast is het ook mogelijk om gezamenlijk te koken uit onze reuze pan. Een spectaculaire activiteit die op bijna elke locatie mogelijk is.”

Niet alleen de concepten en specialiteiten van Nannings zullen u prettig verrassen. Het zijn vooral de overweldigende smaken waar menig klant van Nannings over te spreken is. Elk gerecht wordt met zorg samengesteld. Bovendien verzorgt de cateraar al gedurende vele jaren voor een groot aantal bedrijven in de regio overwerkmaaltijden en lunches. “Wij krijgen steeds vaker vraag naar gezonde en voedzame maaltijden voor op de werkvloer. Wij bieden gevarieerde maaltijden aan. Van stampotten en simpele broodjes tot aan culinaire lunches en diners,” aldus Nannings. Tot slot vertelt hij trots over de samenwerking met verschillende bijzondere locaties zoals Benevia, de sterrenwacht, het Patriciërshuis en ‘t Zeepaert. “Wij verzorgen de verhuur en de catering van een aantal sfeervolle locaties tussen Rotterdam en Vianen. Hierbij hebben wij vooral gelet op uitstraling, sfeer, ligging en capaciteit. En wilt u nog een extra dimensie aan uw bijeenkomst of feest toevoegen? Dan kunnen wij ook de entertainment verzorgen. Dat kan zijn in de vorm van muziek, een stukje theater of een presentator. Aansluitend bij het thema van uw culinaire bijeenkomst of feest uiteraard. samen maken wij er een onvergetelijke bijeenkomst van.”