Negen nieuwe business challenges in KvK AddVentured

66

Wilt u met corporates om de tafel voor nieuwe business? 

Grote corporate organisaties zoeken de snelheid, creativiteit en oplossingsgerichtheid van ondernemers. Gaat u met hen in gesprek en wilt u samenwerken met uw droomklant? 

Klein en groot komen samen op online innovatieplatform
Het afgelopen jaar zijn via KVK AddVentured al heel wat ondernemers direct in contact gebracht met grote bedrijven en corporate organisaties. En dat heeft nieuwe samenwerkingen en innovaties voortgebracht.
Op het online open innovatieplatform KvK AddVentured plaatsen corporate organisaties hun innovatie uitdaging. Op dit platform kunnen ondernemers direct in gesprek met de juiste persoon binnen een corporate organisatie. Samen gaat u in gesprek over mogelijke oplossingen, u kunt verdiepende vragen stellen en uzelf en uw know-how voor het voetlicht brengen. Grote organisaties zijn op zoek en nu zeer toegankelijk. Voor ondernemers gaat de deur naar corporate organisaties hiermee open. Doel is om samen te werken aan innovatieve nieuwe business.

Nu 9 nieuwe challenges live
De volgende editie van KvK AddVentured is op 16 april online geopend met 9 nieuwe interessante challenges. Zoals die van KPN, Nederlandse Spoorwegen en Univé. Zij zoeken creativiteit en expertise op het gebied van ICT, high-tech, logistiek, energie, gedrag, product- en dienstontwikkeling, Internet of Things en meer.
Herkent u zich hierin? Bent u ook een ondernemer die een uitdaging aan wil gaan? U kunt zich inschrijven. Meer informatie en direct inschrijven:  www.kvk.nl/addventured

Deel dit artikel: