Partnernieuws

Nieuwste edities Port of BUSINESS gepresenteerd bij Visser & Visser

119556
Port of Business samenwerking

Het verschijnen van de magazines van Port of BUSINESS is altijd weer een klein feestje. De inmiddels traditionele bladpresentatie vond donderdag 19 september jl. plaats bij Visser & Visser Accountants en Belastingadviseurs in Barendrecht. Het thema van de magazines was dit keer: dienstverlening.

In zijn openingswoord bedankte Kees van ’t Zelfde van Port of BUSINESS Visser & Visser voor het organiseren van deze bladpresentatie en de komst van de vele aanwezige relaties. “Deze bladpresentatie is een uitstekende gelegenheid om andere ondernemers te treffen en tegelijkertijd iets mee te nemen van de ervaringen van Visser & Visser,” aldus Van ’t Zelfde. Daarna nam Ger Visser, één van de oprichters van Visser & Visser het woord. Hij stond stil bij het dertigjarig jubileum van zijn kantorenorganisatie waarin momenteel zo’n driehonderd mensen werken, verspreid over dertien vestigingen. Accountancy, Belastingadvies, IT dienstverlening en Corporate Finance zijn de kernactiviteiten van deze nog steeds groeiende club. Na dertig jaar staat er een innovatief, jong en dynamische accountants- en adviekantoor!

Marco Ruit, één van de partners van kantoor Barendrecht, gaf aan dat hij via een boekhoudkundige functie en de studie tot accountant de afgelopen jaren een forse groei heeft doorgemaakt bij Visser & Visser. Met name de sfeer en collegialiteit binnen het kantoor zijn volgens hem uniek. Vervolgens nam collega Rutger van de Berg het woord: “Door de 3 V’s: Vrijheid, Verantwoordelijkheid en Vertrouwen, groeide ik van assistent accountant al snel naar een zelfstandige functie.”

Tijdens het geanimeerde samenzijn vertelde Visser wat hij belangrijke factoren acht voor succes. “Contact met klanten blijft het belangrijkste. De mens achter de professional serieus nemen, vrijheid geven en de organisatie strak aansturen. Dat geeft het beste resultaat”, aldus Visser.

Van ’t Zelfde overhandigde de ingelijste magazines aan de vertegenwoordiging van Visser & Visser, waarna het gezelschap kon genieten van een heerlijke lunch. Er werd nog lange tijd doorgesproken met elkaar over deze geslaagde bijeenkomst. Bij het vertrek kreeg iedere deelnemer nog een geschenk- je mee: heerlijke chocolade en natuurlijk de nieuwste editie van Port of BUSINESS.