Open dagen MULTIBOX Kerkeplaat

82

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2017 organiseert MULTIBOX garageparken en camperstallingen open dagen bij de binnenkort te openen vestiging Kerkeplaat 2 te Dordrecht.

Van 10:00 tot 16:00 uur kunt u kennis maken met de mogelijkheden die MULTIBOX u te bieden heeft. De open dagen worden georganiseerd in samenwerking met McDonalds’s Kerkeplaat, ZiZo Campertechniek, CamperVille, Camperservice Dordrecht en Monster Campers.

MULTIBOX voorziet in moderne garageparken en camperstallingen in de Drechtsteden. De complexen van MULTIBOX zijn met een persoonlijke toegangspas 24/7 zonder afspraak toegankelijk voor de gebruikers. MULTIBOX biedt ruimte voor het stallen van campers, auto’s, oldtimers en opslag voor allerhande spullen, alsmede bedrijfsruimte voor ondernemers.

MULTIBOX is onderdeel van Van Kleef Dordrecht Vastgoed. Van Kleef is actief met het ontwikkelen van vastgoedprojecten voor particulieren en voor bedrijfsmatig gebruik. Daarbij is een onderscheid te maken tussen garageparken en stallingen en kantoor- en bedrijfspanden.

Deel dit artikel: