Overig

Port of BUSINESS en HJ Media Groep helpen je graag!

255

We maken iets mee wat we nog nooit hebben meegemaakt. Een virus dat de hele wereld in z’n greep heeft. Veel, vooral oudere mensen, zijn wereldwijd inmiddels aan het virus overleden. In Italië zelfs al meer mensen dan in heel China. Ook in ons eigen land lopen de aantallen met het coronavirus besmette mensen en het aantal mensen dat eraan is overleden inmiddels behoorlijk op. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de overheid stevige maatregelen neemt. Maatregelen om risico tot besmetting te voorkomen, dan wel de kans op besmetting te reduceren. Ook de economie wordt inmiddels zwaar getroffen. U leest er dagelijks alles over in de dagbladen en het nieuws op tv gaat vrijwel alleen nog over alle negatieve ontwikkelingen en gevolgen ervan. Het zijn dan ook moeilijke en onzekere tijden. Wat gaan de komende dagen, weken en maanden ons brengen?

Met Port of BUSINESS en HJ Media Groep begrijpen wij als geen ander wat de gevolgen kunnen zijn. Ondanks de toegezegde steun van het kabinet is het voor veel ondernemers een ware puzzel om het hoofd boven water te houden. Maar misschien is het juist nu ook wel een goed moment voor reflectie. Een moment om na te denken over regionalisering versus globalisering. Maar ook een moment om juist nu nieuwe plannen te bedenken, of om te onderzoeken hoe je de dip kunt beperken en er straks weer sterker uit kunt komen. Met ons team van marketing- en communicatie-specialisten van Port of BUSINESS en HJ Media Groep staan we graag voor je klaar!

Samen werken we graag aan ideeën en resultaatgerichte oplossingen!

Met prikkelende teksten, gave fotografie, film en op de klant van onze klantgerichte uitingen en via onze online kanalen, website, nieuwsbrieven, onze magazines Rijnmond BUSINESS en Drechtsteden BUSINESS, als ook via gepersonaliseerde magazines weten wij opvallende oplossingen en resultaten te realiseren. Alleen al middels onze ‘eigen’ kanalen weten we tienduizenden ondernemers en bestuurders in de regio Rijnmond en Drechtsteden te bereiken. We zetten deze kanalen juist in deze tijden graag in voor ondernemers en organisaties.

Wil je kennismaken met HJ Media Groep en Port of BUSINESS en eens met ons klankborden. Neem dan contact op met Jurgen Klapwijk (E: jurgen@hjmediagroep.nl) voor HJ Media Groep, of met Kees van ’t Zelfde (E: kees@portofbusiness.nl) voor Port of BUSINESS.

Wij zijn u graag van dienst!