Port of BUSINESS maakt vliegende start

60

Bij de vorige editie, het novembernummer, van dit zakenmagazine trof je een bijlage aan over het nieuwe concept Port of Business.

‘Sinds het verschijnen van deze special, waarin uitleg is gegeven over het nieuwe concept met onze bladen Drechtsteden BUSINESS, Rijnmond BUSINESS, RePort of Moerdijk en INSIGHT,  verzorgen wij voor onze relaties en leden presentaties bij ons op kantoor over de veranderingen die wij per 1 januari 2017 doorvoeren bij HJ Media Producties,’ aldus directeur Hendrik Jan van der Rhee. ‘De reacties op ons nieuwe concept zijn overweldigend, we hebben binnen drie weken inmiddels ruim 70 leden!, zo vertelt de gepassioneerde Van der Rhee.

Hét communicatieplatform van Zuid-Holland Zuid

Quality meets quality: dat is het motto van het gloednieuwe, regionale initiatief Port of Business. Wat het is? Heel simpel: hét platform waar kennis wordt gedeeld met kennissen en contacten leggen met de ondernemers of bestuurders die jij wenst heel eenvoudig gaat. Door de pijlers magazines, online en netwerken met elkaar te verbinden, ontstaan waardevolle kruisbestuivingen.

Hendrik Jan van der Rhee: ‘wij gaan pro actief onze leden helpen om met de door hen gewenste personen in contact te komen. De conversie kunnen wij niet voor de leden maken, dat moeten ze zelf doen, maar we kunnen wel het pad effenen door de leden met elkaar en/of de gewenste personen vanuit ons netwerk in contact te brengen. En dat is wat wij dan ook gaan doen! Dit doen we overigens op verschillende niveaus en daarom hanteren we ook verschillende lidmaatschapsmogelijkheden. Dit varieert van een basis lidmaatschap van duizend euro, waarbij je meteen al profiteert van een halve pagina advertentie en een profiel met onderlinge online contactmogelijkheden met de andere leden, via een middle lidmaatschap van vijfentwintighonderd euro, tot vijfenveertighonderd euro en meer. Bij het laatste moet je denken aan tailor made oplossingen die kunnen variëren van het organiseren van een (in company) rondetafelgesprek (met of zonder publicatie in het blad), tot het door ons vervaardigen van een bedrijfsfilm, een website, het vervaardigen van advertenties, flyers, eigen magazines, een event enzovoort.’

Magazine

Met de magazines gaat Port of  Business het komend jaar nog meer voor verdieping en achtergrondinformatie. Dus de bladen staan boordevol met inhoudelijke artikelen, boeiende en informerende interviews en columns, maar ook met rondetafelgesprekken waarbij regionale professionals hun visie geven op ontwikkelingen. De magazines Drechtsteden BUSINESS, Rijnmond BUSINESS, RePort of Moerdijk en INSIGHT beschikken over het grootste bereik qua lezers en beslissers in de business tot business markt in Zuid-Holland Zuid.

Online, congressen, kennissessies en evenementen

Naast  de extra kwalitatieve impuls kunnen de leden profiteren van alle online mogelijkheden die Port of BUSINESS te bieden heeft, alsmede van de vier congressen en vier kennissessies die er in 2017 georganiseerd zullen gaan worden. Maar uiteraard bieden we ook in 2017 volop de mogelijkheid om te netwerken. Dit kan na afloop van een kennissessie of congres, maar zeker ook bij de vier evenementen die Port of BUSINESS komend jaar organiseert, of waarbij het betrokken is.

Deel dit artikel: