R10: kansen zien en grijpen in de mobiliteit

53

Op 13 november organiseren VNO-NCW regio Rotterdam, De Verkeersonderneming en Alphatron een bijeenkomst plaats rond het thema mobiliteit.

Stilstand is achteruitgang. Daarom is het onderwerp van deze bijeenkomst de kansen die mobiliteit u biedt om als bedrijf verder te komen en winst te behalen: meer duurzaamheid, betere bereikbaarheid, tevredener medewerkers en het behalen van MVO doelstellingen. Het gaat over energietransitie, de inzet van verschillende vervoersalternatieven en over mobiliteitsgeluk. Dit laatste is een nieuwe loot aan de mobiliteitsstam. We bieden u een middag vol kansen en mogelijkheden!

De Rotterdamse regio kent het R10-werkgeversnetwerk: een platform van werkgevers die gezamenlijk optrekken om te werken aan slimme mobiliteit. Slim in de zin van; duurzaam vervoer, minder of buiten de spits reizen. Vanuit het R10 netwerk worden inspiratie- en verdiepingssessies rond thema’s vanuit slimme mobiliteit georganiseerd. Het netwerk strekt zich uit van Rotterdam (haven en stad) tot aan de regio Drechtsteden.

Sprekers op deze bijeenkomst zijn oa. Dick Slingerland (directeur Alphatron), wethouder Pex Langenberg, Bram Poeth (directeur Zakelijke markt Eneco) en Stephanie Hughes.

Aan-/afmelden
U kunt uzelf aan- of afmelden via het e-mailadres mobiliteitsmakelaarrotterdam@vno-ncwwest.nl. Mocht u na aanmelding onverhoopt niet kunnen komen dan kunt u zich tot 6 november afmelden. Na die datum vragen we u om een vervanger aan te dragen i.v.m. de gemaakte cateringkosten.

De bijeenkomst op 13 november vindt plaats bij Alphatron, Schaardijk 23 in Rotterdam.

Deel dit artikel: