Riwal nationale winnaar tijdens de European Business Awards

48

Riwal, de specialist in verhuur en verkoop van hoogwerkers en verreikers, heeft de Nationale prijs gewonnen voor de ‘Customer and Market Engagement Award’ in de European Business Awards.

De European Business Awards welke voor de 11e keer hebben plaatsgevonden heeft als voornaamste doel het ondersteunen van de ontwikkeling van een sterker en succesvoller bedrijfsleven in heel Europa. Riwal werd voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Nationaal winnaar tijdens een exclusief evenement in de British Residence in Brussel voor de European Business Awards, gesponsord door RSM.

Riwal werd gekozen door een panel van onafhankelijke juryleden als de beste in hun land in de categorie ‘Customer and Market Engagement’. De jury bestond uit senior bedrijfsleiders, politieke leiders en academici. De juryleden hebben deze prijs toegekend aan de organisatie die de meeste innovatieve klantervaring binnen zijn sector heeft laten zien en alle groepen betrekt bij zijn potentiële markt.

In de volgende ronde moeten de nationale winnaars een videopresentatie maken, waarin ze hun unieke verhaal vertellen en hun succes uitleggen. Deze winnaars zullen opnieuw gejureerd worden in de gekozen categorie. De uiteindelijke winnaars van deze finale zullen bekend gemaakt worden tijdens het European Business Awards gala op 23 mei 2018 in Warschau.

Jan Kees van der Leek van RSM Nederland, zei: “De uitzonderlijke Nederlandse bedrijfsleiders met wie we donderdagavond 1 maart de overwinning hebben gevierd, bewezen uitmuntend te zijn in sterk leiderschap en commerciële bedrijfsvoering, ondersteund door ondernemerschap en innovatie. We wensen Riwal veel succes in de laatste fase.”

Norty Turner, CEO van Riwal, reageerde als volgt: “Wij zijn trots om Nederland weer te vertegenwoordigen als Nationaal kampioen. Gezien het feit dat de European Business Awards geprezen worden als showcase voor de meest dynamische bedrijven in Europa, zijn we vereerd om erkend te worden op dit niveau.”

Deel dit artikel: