Overig

Ron Voskuilen nieuwe algemeen directeur CHIO Rotterdam

236
Ron Voskuilen
Ron Voskuilen

Ron Voskuilen wordt per 1 september 2019 de nieuwe algemeen directeur van het CHIO Rotterdam. Voskuilen was eerder algemeen directeur Stadsontwikkeling van Rotterdam en daarna tweeënhalf jaar interim-directeur van Rotterdam Partners. Daarmee heeft hij ruime ervaring met netwerken in het Rotterdamse bedrijfsleven en de overheid. Hij volgt vertrekkend interim-directeur Fred Rozendaal op, die op dit moment verantwoordelijk is voor de organisatie van drie Europese Kampioenschappen in Rotterdam van 19 t/m 25 augustus 2019: de Longines FEI European Championships Jumping, Dressage & Para Dressage.

Voskuilen is een ervaren speler in het Rotterdamse. Hij is op dit moment partner en oprichter bij een Rotterdams adviesbedrijf. Hij zal dit combineren met zijn werk voor het CHIO Rotterdam.

Belle de Bruin, bestuursvoorzitter: “Het bestuur is verheugd over de komst van Ron Voskuilen. Hij is zeer betrokken bij Rotterdam, heeft een breed netwerk in de stad en erbuiten en beschikt over veel ervaring in het leiding geven aan professionals. Wij zien ernaar uit om samen met hem te werken aan een volgend CHIO en met hem een strategie uit te zetten voor een volgende fase van het CHIO. Het bestuur is Fred Rozendaal zeer erkentelijk voor zijn leiding de afgelopen periode en voor het organiseren van drie Europese Kampioenschappen.”

Ron Voskuilen over zijn nieuwe functie: “Het CHIO Rotterdam is diepgeworteld in Rotterdam: als mondiaal topsportevent, als netwerkhoogtepunt en als maatschappelijk betrokken partij. Het is een eer dit te mogen aansturen en naar een volgende fase te begeleiden.  Ik zie er enorm naar uit om met de medewerkers én alle partners in het Rotterdamse een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling.”

Over de Longines FEI Europese Kampioenschappen, Dressuur, Para Dressuur Rotterdam 2019

De Longines FEI Europese Kampioenschappen Springen, Dressuur en Para Dressuur vinden plaats in Rotterdam van 19 t/m 25 augustus 2019. Dit hippische topsportevenement vindt plaats in het Kralingse Bos en aan de Kralingse Plas. Met steun van vele partners en sponsors en tal van maatschappelijke side-events worden deze EK’s een evenement van wereldniveau toegankelijk voor iedereen. Een plek waar mensen, bedrijven en organisaties elkaar ontmoeten en samen van de paardensport genieten. Het EK 2019 wordt een sportieve beleving voor een nieuwe generatie fans, sponsors, toeschouwers van de hippische sport; Connected by Horsepower. 

Informatie over de sport en alle side events voor, tijdens en na het evenement is te vinden op www.rotterdam2019.com . Daar kunnen online kaarten besteld worden. De Longines FEI Europese Kampioenschappen Springen, Dressuur en Para Dressuur zijn ook te volgen via FacebookTwitterInstagramLinkedIn en YouTube. De officiële evenementen hashtags zijn #FEIEuros2019 en #ECRotterdam2019.
Longines is title partner en discipline sponsor voor het springen. Rabobank Rotterdam is discipline sponsor voor de dressuur. 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here