Het is misschien wel één van de meest toonaangevende netwerkevents van Rotterdam: het CHIO dat van 23 tot en met 26 juni 2016 plaatsvond in het Kralingse Bos.
Tijdens het Concours Hippique International Officiel is het zogeheten Stroodorp de place to be om mensen te spreken en te ontmoeten. Op deze plek vindt sinds enige jaren ook de Roze Bubbels & Paarden borrel plaats. PR bureau MissPublicity organiseert deze jaarlijkse borrel samen met het CHIO met als doel media en business bij elkaar te brengen.
Een keur van interessante gasten verzamelde zich dit jaar pal voor het grote podium waar bij aanvang van het event Roze Bubbels & Paarden de BNR uitzending Friday Move te volgen was. Voor een borrel waar media en business elkaar ontmoeten een prachtige locatie. Zoals de naam al zegt, vloeit tijdens de borrel de rosé Moët & Chandon champagne veelvuldig. Lekker eten was er natuurlijk ook: Japans fingerfood in gelakte dozen, oesters met appel en rode kool en een krokantje van zeewier met rode biet. Deze laatste twee bites werden ter plekke bereid door aanstormend culitalent Merijn Sips, de nieuwe chef van het onlangs gerestylede Café Rotterdam. De borrel vloeide naadloos over in het feestgewoel van het Stroodorp dat tot middernacht duurde.