Sloepenspecialist.nl heeft zijn showroom geopend !

38

Sloepenspecialist.nl heeft begin deze maand zijn deuren geopend van het nieuwe bedrijfspand aan de Baanhoek 128 te Sliedrecht.

Deze grote sloepenspeciaalzaak met 1.250 vierkante meter showroom heeft meer dan 25 betaalbare sloepen, tenders en consoleboten staan. Hierdoor is er voor de snelle beslisser levering uit voorraad mogelijk, zodat er nog dit watersportseizoen gevaren kan worden.

Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om uw sloep geheel naar uw wens samen te stellen. Hiervoor staan adviseurs Jerry en Frits tot uw beschikking.

Sloepen / tenders

De welbekende polyester sloepenmerken Primeur, Corsiva, STOUT en 4Family zijn te bezichtigen. Daarnaast is er ook een ruim aanbod in aluminium sloepen van de merken Steelfish en Meerval.

Al deze sloepen en tenders zijn leverbaar met een benzine buitenboordmotor, hybride of volledig elektrische aandrijving en natuurlijk ook met een vertrouwde dieselmotor.

Consoleboten

Naast de grote sloepen & tendercollectie zijn ook de snel varende Prins sportboten te bewonderen. Deze zijn leverbaar met o.a. een ruime keuze buitenboordmotoren.

Openingstijden

De showroom aan de Baanhoek 128 is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdags van 10.00 tot 17.00uur.

Voor een afspraak buiten de openingstijden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contactgegevens Sloepenspecialist:

0184-420 774 of 06-5178 8308.

www.sloepenspecialist.nl

Deel dit artikel: