Tarieven

Quality meets quality: dat is het motto van het gloednieuwe, regionale initiatief Port of BUSINESS. Wat het is? Heel simpel: hét platform waar kennis wordt gedeeld met kennissen en contacten leggen met de ondernemers of bestuurders die jij wenst heel eenvoudig gaat. Door de pijlers magazines, online en netwerken met elkaar te verbinden, ontstaan waardevolle kruisbestuivingen. 

Magazine
Voor kennis, verdieping en achtergronden kunt u terecht bij de magazines Drechtsteden BUSINESS, Rijnmond BUSINESS, Re/Port of Moerdijk en InSight, boordevol inhoudelijke artikelen, interviews en columns en rondetafelgesprekken met regionale professionals. De magazines hebben een oplage van tussen de 7500 en 17000 stuks. Een forse meeleesfactor zorgt voor een nog groter bereik.

Netwerk
Op elk niveau is het interessant om via Port of BUSINESS te netwerken. Voor zowel CEO’s, managers en salesmedewerkers is Port of BUSINESS hét platform dat regionale professionals verbindt. Via vakinhoudelijke masterclasses, themagerichte congressen, inhoudelijke beurzen en toegespitste netwerkevents was waarde creëren door middel van netwerken nog nooit zo eenvoudig.

Online
Leden van Port of BUSINESS hebben toegang tot de volledige website met actueel nieuws uit de regio, de kennisdatabank en een uitgebreid archief. Daarbij komt dan nog de mogelijkheid om een ledenprofielpagina en blog aan te maken. Ook via social media zijn er verschillende manieren om iets onder de aandacht te brengen. Uiteraard ontbreekt ook een zakenagenda met regionale bijeenkomsten en evenementen niet op de website. Zo hoeft u niets te missen.

Tarieven
De diverse mogelijkheden van adverteren, zowel online als offline, met de bijbehorende nemen we graag in een persoonlijk gesprek met u door.

Netwerk
Sponsoring van onze netwerkbijeenkomsten is alleen voor onze leden/members voorbehouden. Graag bespreken wij uw specifieke wensen in een persoonlijk gesprek.

Eigen masterclass
Het is mogelijk dat u tijdens één van onze netwerkbijeenkomsten een eigen masterclass verzorgt, eventueel met volledige ontzorging van techniek etc.

Specials
Wij kunnen voor onze leden/members de volledige marketing en media verzorgen. Te denken valt aan bedrijfsvideo, relatiemagazine, open-dag en uiteraard marketing & PR. Graag doen we u een passend voorstel.

Meer info? Neem direct contact met ons op via info@portofbusiness.nl