Overig

Meld u aan en nomineer uw kandidaat voor de Topvrouw 2020 Award

351

Nomineer uw kandidaat en kom naar het Topvrouwen 2020 event op 25 maart aanstaande bij KPN op de Kop van Zuid in Rotterdam.

Het streefpercentage van 30 procent vrouwen in de top van profit en non-profitorganisaties in Nederland blijft (vooralsnog) buiten bereik. Waar ligt het aan? Hoe denken vrouwen zelf over diversiteit in het bedrijfsleven, maar ook in de politiek, sport- en cultuursector? En wat is de visie van mannen hierop? Ook in onze eigen Port of BUSINESS magazines zien we relatief weinig vrouwen terug. Wij vinden dat we hier iets aan moeten doen.

Vragen en redenen genoeg voor Port of BUSINESS om een event te organiseren over dit thema.

Op woensdag 25 maart 2020 organiseren wij het topvrouwen 2020 event in Rotterdam. Tijdens het event laten enkele top ondernemers en bestuurders (mannen en vrouwen) hun licht over dit onderwerp schijnen. Aan het eind van de bijeenkomst bekend worden gemaakt wie de award topvrouw 2020 in ontvangst mag nemen!

U kunt uw invloed hierop uitoefenen door uw stem uit te brengen via de website topvrouwen2020.nl Tevens kunt u zich aanmelden voor deze unieke bijeenkomst. Na afloop is er volop gelegenheid om met elkaar verder van gedachten te wisselen.

Locatie: Auditorium van het KPN gebouw op de Kop van Zuid in Rotterdam. KPN is een van de hoofdpartners van het event.