Vrijwilligers gezocht voor Buzinezzclub Rotterdam

86

De Buzinezzclub Rotterdam is bestemd voor jongeren tot 27 jaar in een uitkeringssituatie die ondernemer willen worden, werk zoeken, een opleiding overwegen of een combinatie van deze drie mogelijkheden. Ze zijn gemotiveerd om hun leven op de rails te krijgen. Dit trainingsprogramma behelst bijvoorbeeld coaching door ondernemers.

Leo van Loon, oprichter en directeur van de Buzinezzclub, hoort enthousiaste verhalen van ondernemers die vrijwillig jongeren begeleiden. “Ze vinden dat ze er iets voor terug krijgen. Los van dat ze beseffen hoe bevoorrecht ze zijn, leren ze op hun beurt een heleboel van de jongeren. Tot straattaal toe. Bij de Buzinezzclub houden we rekening met de agenda van de ondernemers. Ze kunnen er ook voor kiezen om alleen een keer gastspreker te zijn. Onze resultaten zijn goed. Maar liefst 70 tot 80% van de deelnemende jongeren is succesvol.”

De aftrap van deze nieuwe ronde van de Buzinezzclub Rotterdam vindt plaats op woensdag 4 oktober tussen 16.30 uur en 17.30 uur in Grid 17 aan de Delftsestraat 19d.

Meer informatie: www.buzinezzclub.nl

Deel dit artikel: