Werkconferentie Voorne-Putten voor ondernemers over duurzaamheid/energie en human capital

43

Ondernemers op Voorne-Putten gaan dinsdag 29 mei aan de slag met de thema’s duurzaam ondernemen/energietransitie en human capital. Het initiatief voor deze werkconferentie is genomen door Economic Board Voorne-Putten, het platform waar overheid en bedrijfsleven samenwerken aan een toekomstgericht economisch klimaat op het eiland. De Economic Board Voorne-Putten nodigt ondernemers en wetenschap uit om hun visie te delen en kennis en ervaring uit te wisselen. Doel is het vinden van een effectieve aanpak en succesvolle resultaten.

 

De tafel Energietransitie (Duurzaam) wordt geopend door André Schoon, wethouder Economie gemeente Brielle. De discussie gaat o.a. over nieuwe kansen voor bedrijvigheid en kwaliteit van het gebied, duurzaamheid in het eigen bedrijf, de agenda op korte en lange termijn en bijvoorbeeld een duurzame relatie met het havenindustrieel complex.

 

De tafel Human Capital (vaardigheden, kennis en ervaring van medewerkers) wordt geopend door Ruud van Steen, directie-voorzitter Rabobank Voorne-Putten. Hier wordt gesproken over jong talent aantrekken, ontwikkelen, boeien en binden aan werkgevers en de regio, de aansluiting tussen markt en arbeid volgens de Roadmap Next Economy MRDH, wat voor Voorne-Putten en het havenindustrieel complex noodzakelijk is als het gaat om Human Capital.

 

De werkconferentie start om 13.00 uur en vindt plaats in het Ondernemershuis Spijkenisse, Hofweg 1 in Spijkenisse. Ondernemers kunnen zich nog aanmelden bij de Economic Board via pauloord@bluecirclemanagement.com.

Deel dit artikel: