woensdag 23 mei 2018

Your Business Academy

Met elkaar meer uit jezelf en je onderneming halen

Herkent u dit als ondernemer: bezig zijn met de waan van de dag in uw onderneming? Vaker willen sparren met collega-ondernemers en van elkaar willen leren? Uzelf als ondernemer meer willen ontwikkelen, maar de tijd of het geld ontbreekt om hieraan te werken?

Meld je hier aan!

*maximaal 20 deelnemers

Vierluik masterclasses “Jij en je onderneming”

Herken je dit als ondernemer: bezig zijn met de waan van de dag in jouw onderneming? Vaker willen sparren met collega-ondernemers en van elkaar willen leren? Jezelf als ondernemer meer willen ontwikkelen, maar de tijd of het geld ontbreekt om hieraan te werken? Met de vierluik Masterclasses “Jij en je onderneming” haal je meer uit jezelf én je onderneming.

De masterclasses zijn vier leerzame en interactieve avonden die vooral gericht zijn op ‘ont-moeten’ en niet op ‘moeten’. Een serie krachtige interventies, waarmee je jezelf als ondernemer én jouw organisatie snel en succesvol kunt ontwikkelen met groei als resultaat.

Masterclass “Ondernemen is topsport”

Maandag 10 september 2018

Hoe fit ben jij en hoe ‘fit ‘ is jouw organisatie? Samen met een topsporter én ondernemer word je geïnspireerd vanuit hun topsportinstelling en de vertaling naar het ondernemerschap. Fitter en met frisse nieuwe inzichten kun je de vertaling maken van topsport naar een excellerende organisatie.

Masterclass “Op de zeepkist”

Maandag 8 oktober 2018

Een interactieve masterclass waarin jij een pitch voor je organisatie leert maken, en/of jezelf scherp en zelfverzekerd leert profileren. In deze masterclass leer je in korte tijd, je bedrijf, je producten en diensten kort, krachtig en klantgericht op de kaart te zetten. Na afloop van deze Masterclass heeft iedere deelnemer een pakkende en nieuwe pitch waarmee je al direct de volgende dag jezelf en je organisatie duidelijker en aantrekkelijker op de kaart zet.

Masterclass “Flateren en floreren”

Maandag 5 november 2018

Leren van elkaars ‘fouten’. Er zijn ‘fouten’ genoeg om te maken als ondernemer en het is niet nodig allemaal dezelfde ‘fouten’ te maken. Het delen van elkaars ‘fouten’ of ontwikkelmomenten (het hangt er vanaf vanuit welk oogpunt je het bekijkt), maar ook wat deze ‘flaters’ je opgeleverd hebben, zijn waardevolle ondernemersinzichten. Er kan geen ontwikkeling of innovatie plaatsvinden zonder leermomenten.

Masterclass “Storytelling”

Maandag 26 november 2018

Ervaar en leer de basisbeginselen van storytelling als tegenhanger voor keiharde salestechnieken. In deze workshop leer je storytelling ervaren en beleven. We leren je persoonlijke verhalen vertellen. Daarbij word je geïnspireerd door de interactie met anderen. Je ervaart wat een krachtig verhaal met jou en jouw organisatie doet. Je leert de beginselen over de toepassing van de juiste storytelling technieken en kan dit de volgende dag direct toepassen.

Gastspreker Patrick Gils

Patrick van Gils is professional voor het bedrijfsleven in presenteren, profileren en pitchen. Met een passie voor inspirerende en interactieve communicatie en zeer brede ervaring in marketing- en communicatiemanagement bij o.a. Makro Nederland, media- & entertainmentbedrijf Studio100 en McDonald’s.

Tijdens de inspirerende en waardevolle Masterclass van Patrick van Gils leg je de basis hoe je jezelf, jouw bedrijf en jouw diensten ‘onweerstaanbaar’ kunt pitchen, presenteren en profileren. Dit helpt om al de volgende dag met meer zelfvertrouwen en met meer overtuigingskracht jezelf, jouw bedrijf en jouw toegevoegde waarde beter onder woorden te brengen en jouw bedrijf aanstekelijk op de kaart te kunnen zetten, zowel in spreektaal als ook in schrijftaal.

Masterclasses

De training “Jij en je onderneming” bestaat uit een viertal interactieve masterclasses. Elke masterclass heeft zijn eigen thema en eigen professionele spreker. De thema’s zijn gericht op persoonlijke en zakelijke groei. Kennis en inspiratie op doen. Op een laagdrempelige manier streven we ernaar dat iedere deelnemende ondernemer met nog meer zelfvertrouwen en bagage in the mood komt om er zelf direct mee aan de slag te gaan. Je kunt al de volgende dag de vruchten te plukken van de masterclasses!

Kleine groepen

De masterclasses worden gegeven voor minimaal 15 en maximaal 20 deelnemers.

Interactief

Tijdens de workshops zullen de gastsprekers continu de interactie zoeken met de deelnemers. Hun expertise en inzicht willen zij overbrengen op jou en jouw organisatie. En ook de ondernemers onderling leren van elkaar. Samen bespreken waar je tegen aanloopt, welke successen je behaald hebt en welke kant je op kunt gaan.

Programma

Masterclass “Ondernemen is topsport” Masterclass “Op de zeepkist” Masterclass “Flateren en floreren” Masterclass “Storytelling”

Certificaat

Na afloop van de training ontvang je van ons een certificaat van deelneming.

Gastsprekers

Tijdens elke masterclass is er een gastspreker aanwezig. Voor de masterclass “Op de zeepkist” is dat Patrick Gils. Elke maand maken wij één van de gastsprekers bekend. Houd hiervoor onze website in de gaten.

Tijdens de masterclassess is Jolanda van der Steen jouw begeleider en zal Hendrik Jan van der Rhee jouw gastheer zijn. Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan deze Masterclasses.

Vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda van der Steen, tel. 06 49757970 en e-mail jolanda@la-fontaine.net. Of neem contact met Hendrik Jan van der Rhee, tel. 0180 331600.

Locatie

HJ Media Groep BV Voorzand 24 2984 BH RIDDERKERK

Tarief

Deelname aan de vier masterclasses bedraagt € 1295,00 exclusief BTW en € 1095,00 voor leden van Port of BUSINESS.

De kosten zijn fiscaal aftrekbaar. Minimaal aantal deelenemers 15. Maximaal aantal deelnemers 20.

Tijden

  • 17.30 uur Inloop
  • 18.00 uur Avond lunch
  • 18.30 uur Start programma
  • 19.45 uur Break
  • 20.00 uur Hervatten programma
  • 21.00 uur Netwerken
  • 21.30 uur Afsluiten