Abonnementen

Uw onderneming vraagt alle aandacht en tegelijkertijd wilt u zichtbaar zijn en effectief communiceren met uw doelgroep. Hoe pakt u dat aan? Heeft u voldoende tijd, kennis en kunde in huis?

Port of BUSINESS biedt u de mogelijkheid om uw communicatie uit te besteden door het afsluiten van een abonnement. Voor een vast bedrag per maand worden uw communicatie-uitingen voor u verzorgd door een team van specialisten. Dat is al mogelijk vanaf € 95,- per maand. Een groot voordeel is dat u de berichten niet alleen direct via uw eigen kanalen kunt verspreiden maar dat deze (afhankelijk van uw keuze) online, via de nieuwsbrieven en/of magazines van Port of BUSINESS worden gedeeld. Heeft u specifieke wensen? Dan maken we graag een content abonnement voor u op maat.

Abonnementen Tekstproductie
Port of BUSINESS vertaalt uw verhaal tot de essentie. Zo vraagt elk kanaal een eigen aanpak en benadering. Wij helpen om uw verhaal in de juiste vorm uit te dragen. Voor op uw website, social mediakanalen, nieuwsbrieven en uiteraard voor onze Port of BUSINESS communicatiekanalen. Want, uw boodschap op de juiste manier overbrengen, dat is de basis van Port of BUSINESS en de sleutel tot succes! Port of BUSINESS verzorgt content in alle denkbare vormen. Van (video)persbericht, infographic en animatie tot geschreven artikel, blogtekst en videoblog. Kortom, Port of BUSINESS draagt bij aan de zichtbaarheid van uw onderneming of organisatie binnen de regio!

Abonnementen Redactie Magazines
Port of BUSINESS brengt uw boodschap op unieke wijze onder de aandacht. Dit doen wij door een goede mix van inhoudelijke artikelen en advertenties aan te bieden. Hierdoor vergroot u uw zichtbaarheid in de regio. Waarin maken wij het verschil? Door de onderscheidende elementen te verwerken in pakkende teksten die goed aansluiten bij de doelgroep. Hierbij houden wij natuurlijk rekening voor welk communicatiemiddel de tekst bedoeld is. Zo sluit het artikel nog beter aan bij de lezer en wordt de inzet hiervan pas écht effectief.

Abonnementen Advertising
Port of BUSINESS is hét cross-mediaal platform van de regio en bestaat uit de volledige communicatiemix. De website heeft een bereik van meer dan 25.000 bezoekers per maand en wordt ondersteund door een nieuwsbrief en actief social netwerk. Onze regionale magazines Drechtsteden en Rijnmond BUSINESS zijn marktleider in het zakelijke segment en hebben een forse meeleesfactor en een gemiddeld lezersbereik van ruim 35.000 personen. Zo dragen wij actief bij aan de zichtbaarheid van uw onderneming of organisatie.

Heeft u specifieke wensen? Dan maken we graag een content abonnement voor u op maat.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!