Het platform

Port of BUSINESS is het grootste communicatieplatform voor ondernemers in de regio Zuid-Holland. Het is dé plek waar de drie pijlers ‘online’, ‘magazines’ en ‘community’ samenkomen en waardevolle kruisbestuivingen op allerlei niveaus ontstaan.

Kennis opdoen en kennis delen, ging nog nooit zo makkelijk. Dit kan via online communicatie, de  magazines maar ook middels nieuwsberichten, nieuwsbrieven en de diverse congressen en themabijeenkomsten. U kunt via het cross-mediale platform eenvoudig en doelgericht (nieuwe) contacten leggen en verbindingen aan gaan. Speciaal voor leden is er een apart gedeelte op de website en gelden exclusieve voordelen. Zo kunt u zich presenteren met een bedrijfsprofiel, heeft u direct toegang tot de profielen van andere leden en ontvangt u het membermagazine.

En heeft u al eens nagedacht over een abonnement op een content pakket? Hiermee worden  diverse communicatie-uitingen voor u verzorgd door een multidisciplinair team van HJ Media Producties. Dit betekent maximale zichtbaarheid en een effectief bereik van uw doelgroep terwijl u zich concentreert op uw bedrijfsvoering.

Meer informatie? Neem direct contact met ons op via info@portofbusiness.nl

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!