Overig

Golfen en netwerken op 12 juni

638
Golfbal VHS POB

Tijdstip
Datum: 12 juni 2019
Tijdstip: 12:45 - 16:00
Locatie
Golfbaan Landgoed De Kurenpolder
Kurenpolderweg 31 in Hank

Op een informele én sportieve manier andere ondernemers (beter) leren kennen. Dat is de gedachte achter het initiatief dat Port of BUSINESS en VHS beveiliging samen hebben genomen. 

Op woensdag 12  juni a.s. organiseren wij een golftoernooi voor de leden van Port of Business (PoB) bij Golfbaan Landgoed De Kurenpolder Hank, op zo’n 20 minuten rijden van Dordrecht. Het betreft een uitdagende 9-holes par 68 baan en is aangelegd in de natuurlijke omgeving van nationaal park De Biesbosch. Het is een prachtige baan met uitdagende elementen.

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit golfevenement waar u uw golfskills in praktijk kunt brengen en meteen uw netwerk kunt uitbreidenDeelname is kosteloos. dient slechts in het bezit te zijn van een GVB

Heeft u zin gekregen in dit gezellige evenementSchrijft u zich dat meteen in door onderstaand formulier in te vullenInschrijven kan nog tot en met donderdag 6 juni a.s. Vermeld dan meteen uw handicap om een passende indeling per groep te maken. Let wel: het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol. We zien uit naar uw komst.

Het programma ziet er als volgt uit: 
12.45 uur Ontvangst 
13.30 uur Start toernooi (alle groepen starten op hetzelfde tijdstip) 
16.00 uur Borrel en nagenieten

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.