Wij zijn wij?

Port of BUSINESS is een initiatief van HJ Media Groep gevestigd in Ridderkerk, uitgever van onder andere de gerenommeerde zakenmagazines Rijnmond BUSINESS en Drechtsteden BUSINESS. Met per editie een thema, inhoudelijke artikelen, columns, rondetafelgesprekken met regionale professionals en diepte-interviews over interessante onderwerpen.

Port of BUSINESS heeft haar scope met het Communicatieplatform uitgebreid. Naast de magazines zijn er het online platform, de community, een exclusief ledengedeelte en de organisatie van congressen en netwerkbijeenkomsten. Daarbij biedt zij haar klanten een abonnement op diverse content pakketten. Door het afsluiten van een abonnement worden verschillende communicatie-uitingen verzorgd door een multidisciplinair team. Dit betekent voor ondernemers zichtbaarheid en een maximaal bereik van hun doelgroep terwijl zij zich kunnen concentreren op hun bedrijfsvoering.

Het communicatieplatform
Port of BUSINESS is het grootste communicatieplatform voor ondernemers in de regio Zuid-Holland. Het is dé plek waar de drie pijlers ‘online’, ‘magazines’ en ‘community’ samenkomen en waardevolle kruisbestuivingen op allerlei niveaus ontstaan. Kennis opdoen en kennis delen, ging nog nooit zo makkelijk. Dit kan via online communicatie, de magazines maar ook middels nieuwsberichten, nieuwsbrieven en de diverse congressen en themabijeenkomsten. U kunt via het cross-mediaal platform eenvoudig en doelgericht (nieuwe) contacten leggen en verbindingen aan gaan. Speciaal voor leden is er een apart gedeelte op de website en gelden exclusieve voordelen. Zo kunt u zich presenteren met een bedrijfsprofiel, heeft u direct toegang tot de profielen van andere leden en ontvangt u het membermagazine.

Ambassadeurs

Port of BUSINESS kan rekenen op het advies en de steun van ambassadeurs uit de regio. Zij treden regelmatig op als klankbord en als spreker of deelnemer aan evenementen en congressen.

Arie van den Herik
Ambassadeur
EmailLinkedin Pagina
Cees Vingerling
Ambassadeur
EmailLinkedin

Ons team

U kunt rekenen op de kennis en kunde van een multidisciplinair team van Port of BUSINESS. Alle disciplines en specialismes zijn vertegenwoordigd waardoor u altijd een passende oplossing krijgt voor iedere vraag. We stellen het team graag aan u voor:

Hendrik Jan van der Rhee
Directeur
EmailLinkedin
Annemieke Kuiper
Redacteur
EmailLinkedin
Bianca van Helden
Redacteur
EmailLinkedin
Jeroen van der Rhee
Webdeveloper
EmailLinkedin
Annemarie van der Rhee
Administratie
EmailLinkedin