Partnernieuws

17 mei Open Kantoor in Worldhouse Rotterdam

322
OpenKantoor TW banner

Hierbij willen wij u graag uitnodigen voor een Open Kantoor op vrijdag 17 mei 2019 in kantoorgebouw WORLDHOUSE aan de Albert Plesmanweg 61 te Rotterdam.

In dit hoogwaardige, multifunctionele en verrassende kantoorgebouw van vier verdiepingen is een high end kantoorruimte te huur: 370 m2 op de begane grond en ca. 780 m2 op de eerste verdieping. Daarnaast is er ook 170 m2 magazijn/archiefruimte beschikbaar.

De oppervlakte van de eerste verdieping is verdeeld over twee aansluitende kantoortuinen, die via de centrale kern van het gebouw met elkaar zijn verbonden. In de kern zijn twee liften, trappenhuizen en sanitaire voorzieningen gesitueerd.

De beide verdiepingen zijn zeer smaakvol ingedeeld en aangekleed, volledig gestoffeerd en geheel voorzien van separate airco- en verwarmingsunits (een compleet klimaatbeheersingssysteem, waarbij elke ruimte afzonderlijk kan worden bediend).

De verdiepingen zijn volledig afgewerkt met vloerbedekking, kabelgoten en patchkasten, zodat het voor de gebruiker plug-&-play principe geldt.

Het kantoorgebouw is gunstig gelegen op een zichtlocatie, aan de Ring, in het dynamische Waalhavengebied (havennummer 2250). Het heeft een eigen parkeerterrein, dat is afgesloten met een automatische slagboom.

Loop eens binnen op 17 mei. U heeft geen afspraak nodig en bent van harte welkom tussen 08.00 en 18.00 uur.

Dit artikel is partnernieuws en is geschreven door Rhijn Broesterhuizen van Secretariaat Geuzenstaete