Partnernieuws

Consultancy ontwikkeling beheer

719

Kennissessies 3e en 4e kwartaal

Op het gebied van ICT volgen ontwikkelingen zich in hoog tempo op. Misschien wel zo snel, dat u het allemaal niet meer kunt bijhouden. Graag nemen we daarom de tijd een en ander te verduidelijken. Dat doen we tijdens onze kennissessies. Wees welkom, om onder het genot van een kopje koffie kennis op te doen over relevante ontwikkelingen, oplossingen en/of praktische tips en trucs. Deelname is gratis en levert nuttige informatie op waar u en uw organisatie dagelijks iets aan hebben. Let op: maximaal 10 aanmeldingen per sessie.

Maak kennis met Office 365

Woensdag 10 oktober | 13:00 – 14:00 uur

We zijn allemaal bekend met de programma’s Excel, Word, PowerPoint en Outlook. Met Office 365 zet Microsoft de volgende stap. De programma’s staan ‘in de cloud’. Hierdoor bent u veel flexibeler. Het maakt niet uit op welk apparaat en welke locatie u de applicaties gebruikt. Naast bovenstaande programma’s, zijn er nog veel meer handige programma’s. Benieuwd naar de mogelijkheden van Office 365 binnen uw bedrijf? Dan is deze sessie zeker interessant.

Hoe ziet uw ICT beleid er in 2019 uit?

Woensdag 24 oktober | 13:00 – 14:00 uur

Waarschijnlijk bent u al begonnen met het maken van plannen voor 2019. ICT zal hier ook een belangrijke rol in spelen. Wij gaan hier uiteraard graag met u over in gesprek. De mogelijkheden zijn immers oneindig en er worden dagelijks nieuwe oplossingen ontwikkeld. Kansen zijn er om gepakt te worden. Wij geven u hier tijdens deze sessie advies over.

Tips & trucs voor Outlook

Woensdag 14 november | 13:00 – 14:00 uur

Outlook is het meest gebruikte e-mailprogramma. De ervaring leert dat veel mensen bekend zijn met de basisfunctionaliteiten van dit pakket. Daarmee blijft een groot deel van de mogelijkheden onbenut. Dit is een gemiste kans. Tijdens deze kennissessie geven we u een aantal tips & tricks om te laten zien dat u veel handiger kunt werken met Outlook. Efficiënt en tijdbesparend!

Haal meer uit uw exacte software

Woensdag 21 november | 13:00 – 17:00 uur

Hoeveel meer kunt u uit uw bedrijfssoftware/ERP halen? Is het de motor die uw bedrijf stroomlijnt en voorziet het in de informatie die u nodig heeft? In deze sessie duiken we in de digitale wereld en zoomen in het bijzonder in op Exact. De sessie is opgesplitst in drie delen: Exact Globe, Exact Synergy en Exact Online. De tips & trucs en krachtige uitbreidingen staan daarin centraal.

80% standaard, 20% maatwerk – koppelingen – apps

Woensdag 28 november | 13:00 – 14:00 uur

Hoe doet u zaken met uw opdrachtgevers? Hoe faciliteert u uw medewerkers? Waar ligt voor u efficiëntie? Een webshop, een projectportaal, een klantportaal bovenop uw bedrijfssoftware? Een bedrijfsapp waarin uw medewerkers uren registeren of klantinformatie inzien? We nemen u in deze sessie mee in de mogelijkheden om uw processen beter te kunnen inrichten.

Krijg inzicht in uw data!

Woensdag 5 december | 13:00 – 14:00 uur

Informatie is altijd in beweging, u hopelijk ook. Met Business intelligence heeft u de mogelijkheid om data uit meerdere bronnen samen te voegen en in één centraal dashboard te tonen. Vroeger behoorde het werken met een Business Intelligence-oplossing tot de hogere wiskunde. Tegenwoordig boekt u als gebruiker al snel hele fraaie resultaten op het gebied van informatie-inzicht.

 Eenvoudig uw boekjaar afsluiten in Exact en Unit4

Woensdag 12 december | 14:00 uur – 15:00 uur en 15:15 – 16:15 uur

Wij willen u als Unit4 of Exact gebruiker graag optimaal voorbereiden op het nieuwe jaar. In maximaal een uur praten we u bij over de overgang van boekjaar 2018 naar 2019 binnen uw Unit4 of Exact omgeving. Tijdens deze sessie zullen we tevens ingaan op ‘handige tips & trucs’. Het 1e uur zal in het teken staan van Unit4 en in het 2e uur zal Exact aan bod komen. Voor elke sessie kunt u zich los aanmelden.

Hoe kunt u het beste werken met Microsoft Azure?

Woensdag 19 december | 13:00 – 14:00 uur

Microsoft Azure is het flexibele cloudplatform van Microsoft. Het is eigenlijk een steeds groeiende verzameling van geïntegreerde cloudservices voor computing, analyse, dataopslag, mobiele netwerken, databases, (web)toepassingen en meer. Deze oplossing combineert SaaS, PaaS en laaS. In deze sessie vertellen wij u hier graag meer over.

 Interesse? Meld u aan via: aspect-ict.nl/agenda