Partnernieuws

Ames voor 2e jaar op rij beste SEAT-dealer van Nederland

463
Dealer van het jaar 2020

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de ‘Best Dealer Award’ is Ames Auto Casa opnieuw uitgeroepen tot beste SEAT-dealer van Nederland. Daarmee wonnen wij deze gerenommeerde onderscheiding voor het tweede jaar op rij. De uitstekende prestaties op het gebied van klanttevredenheid, deskundigheid en sales werden door Maarten Janssen, directeur van SEAT Nederland, beloond met het overhandigen van de award.

De uitreiking van de ‘Best Dealer Award’ van SEAT vond gisteravond plaats in de voormalige Prodent-fabriek in Amersfoort. Namens Ames Auto Casa nam Leen de Koning, directeur van Ames, de onderscheiding voor het tweede achtereenvolgende jaar in ontvangst uit handen van Maarten Janssen. Begin 2015 ontvingen wij de onderscheiding ook al, wat het consistente kwaliteits- en serviceniveau van de onderneming en medewerkers onderstreept.

Volgens Leen de Koning is het succes van het bedrijf gebaseerd op de inzet, motivatie en focus van de medewerkers om de klanten op de allerbeste manier van dienst te zijn. “Het waarborgen van de beste service is topsport, een prestatie die dagelijks moet worden geleverd,” aldus De Koning. ”Succes hangt aan een zijden draadje; je moet proberen elke dag beter te zijn dan een ander.”