Partnernieuws

Delta Development Group tekent voor 10ha op Kickersbloem 3 voor logistieke gebiedsontwikkeling

169

Voorne-Putten – Op woensdag 13 maart jl. tekende Delta Development Group een optie-overeenkomst met de gemeente Hellevoetsluis en Kickersvoet BV voor de afname van 10ha op bedrijventerrein Kickersbloem 3 in Hellevoetsluis. Delta wil het gebied circulair ontwikkelen.

In de regio groot Rotterdam is het aanbod van bouwkavels voor de logistieke sector die aansluiten bij de circulaire visie van Delta Development Group beperkt. Vandaar de keuze voor Kickersbloem 3 waar Delta als eerste grote opteert voor ruim 100.000m2 van de totaal beschikbare 73 hectare aan bouwkavels. Het bedrijf heeft onder meer plannen om, in partnerschap met het Britse European Logistics Real Estate Partners, hoogwaardige warehouses te realiseren van op het bedrijvenpark

Delta Development Group is gevestigd in Hoofddorp. Als projectontwikkelaar werkt het bedrijf sinds 2003 uitsluitend vanuit de Circulaire Cradle to Cradle filosofie. Volgens die filosofie kiest Delta ook op Kickersbloem 3 voor een geïntegreerde ecologische gebiedsaanpak met (groene) ruimte tussen de gebouwen. Het resultaat is een inspirerende, gezonde en productieve werkomgeving. De gebouwen in het park worden gekenmerkt door het gebruik van gezonde (circulaire) bouwmaterialen, overdadig daglicht, weelderig groen en prettig geluid. Water- en energiegebruik zijn vanzelfsprekend duurzaam geregeld. Delta heeft een ruime ervaring op het gebied van Logistieke ontwikkeling met als aansprekende voorbeelden Fokker Logistics Park en Schiphol Trade Park.

Delta heeft gekozen voor Kickersbloem 3 omdat het als onderdeel van de Metropoolregio Rotterdam-den Haag de transitie naar duurzaamheid vorm wil geven. Het biedt een uitstekend vestigingsklimaat omdat het de ruimte geeft aan ambitieuze bedrijven die echt willen ondernemen. Dankzij de volop beschikbare ruimte en het gigantische arbeidspotentieel biedt het alle mogelijkheden om verder te groeien. Ook de geografisch ligging aan de rand van Hellvoetsluis dichtbij de A15 is ideaal. Daarmee liggen de Rotterdamse Haven, Maasvlakte 2, Botlek en Europoort binnen handbereik.

Meer informatie over Kickersbloem 3 is te vinden op www.kickersbloem3.nl.

Meer informatie over Delta Development Group is te vinden op www.deltadevelopment.eu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here