Partnernieuws

Ga efficiënter werken met vast-mobiel integratie

34

Met het vaste nummer van kantoor bellen naar je klant, terwijl je een dagje thuiswerkt. Het kan met vast-mobiel integratie. Zo laat je je organisatie efficiënter werken, heb je meer grip op je telefoonkosten en zijn je werknemers beter bereikbaar. In dit bericht vertellen we je meer over de voordelen van vast-mobiel integratie (VaMo).

Maak het jezelf makkelijk
Misschien maak je voor vaste telefonie nog gebruik van een ISDN-lijn en een fysieke telefooncentrale. En waarschijnlijk heb je een vaste telefoon én een mobiele telefoon met twee verschillende nummers. Niet heel handig als je onderweg bent of niet altijd op kantoor werkt.

Het verdwijnen van ISDN is een belangrijke aanleiding om over te stappen op een moderne manier van telefoneren, namelijk bellen via VoIP. Maar wat is VoIP eigenlijk?

Bellen via de cloud
VoIP is de ideale opvolger van ISDN. In september 2019 komt er namelijk definitief een einde aan ISDN. Met VoIP-telefonie bel je via een beveiligde internetverbinding. De telefooncentrale staat niet meer bij je op locatie, maar in de cloud. Overstappen naar VoIP is voor bedrijven heel interessant vanwege de vele voordelen, flexibiliteit en de lage kosten.

2 in 1
Nóg een voordeel van VoIP: voeg het samen met je mobiele telefonie en je hebt een totaaloplossing voor je bedrijf. Dit wordt ook wel vast-mobiel integratie (VaMo) genoemd. Zo mis je nooit meer een telefoontje, omdat je bereikbaar bent op één nummer. Voor zowel vast als mobiel.

Ook bepaal je hiermee zelf of je op je mobiele telefoon uitbelt met het vaste nummer van kantoor of je mobiele nummer. Hiermee creëer je herkenbaarheid voor je klant en gemak voor jezelf.

Gemak en overzicht
Naast dat je met VaMo een stuk efficiënter samenwerkt met collega’s en je beter bereikbaar bent voor klanten, maakt het ook je administratie een stuk overzichtelijker. Je hebt namelijk slechts één aanspreekpunt en één factuur voor zowel je vaste als mobiele telefonie. Ook betaal je één vast bedrag per maand per gebruiker.

Meer weten?
Wil je meer weten over de mogelijkheden van vast-mobiel integratie en cloud telefonie? Neem contact op met een adviseur van NEMESYS of bel direct 088-633 1000.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here