Partnernieuws

Gezond verstand

62

Vooruitgang of op de rem.
Aan u de keuze. Dat is de invloed van de huidige arbeidsmarkt op uw bedrijf. Na jaren van overvloed is de schaarste van kwalitatief personeel aangebroken. Gewoon doorgaan ‘as usual’ is geen optie meer. Maar wat dan wel?

Ooit heeft u iemand aangenomen.
Toch vreemd dat sommige mensen lichtjaren op eenzelfde functie blijven ‘zitten’. Ook vreemd dat u verwacht dat deze medewerkers in staat moeten blijven om de ‘sterren van de hemel’ te werken. Bovendien wordt verwacht dat het ‘leuke’ collega’s blijven, die hun werk ook nog eens leuk blijven vinden. Wat is úw rol?

Kijk eens met andere ogen naar uw bedrijf.
Wellicht is die technisch allrounder met bakken ervaring inmiddels klaar voor de moeilijk te vervullen vacature van (aankomend) Projectleider. Wist u overigens dat hij al jaren coach is van het juniorenteam van zijn sportvereniging? Heeft die slimme administratief medewerkster er wellicht oren naar om dé ‘spin in het web’ voor u te zijn. Zowel thuis als op het werk gaat het organiseren haar super af. Zou dát goed uitkomen met de toegenomen drukte en stapels werk! Of lijkt uw salesmanager ingeslapen en is hij wellicht toch liever Het Gesprek met u voor. Breekt hij zijn hoofd al even over het juiste moment en holt daardoor achter de feiten aan. Alleen bij de gedachte al… Het is inmiddels een obstakel geworden.

Want deze man zou zo graag doen waar hij écht goed in is
 Niet iedere dag zijn mensen bij de hand hoeven nemen. Als salestijger komt hij prima uit de verf. Verkoop zit hem in het bloed. Maar heeft u dit nog wel door…

Dit is een sterk staaltje Duurzaamheid, áls u er oog voor hebt.
Maakt uw bedrijf aantrekkelijker en levert geld op.

Veel te winnen én te verdienen.
Deze medewerkers zijn de ervaringsdeskundigen die horen bij u en uw klanten. Zij weten als geen ander wat goed is voor alle betrokkenen. En waarvoor uw bedrijf staat. Die warme band met collega’s, klanten en leveranciers, daar zorgen zij voor. Anders nog iets? Zorg wel even voor de juiste aanpak, dat maakt het verschil tussen vooruitgang of op de rem staan. Weten hoe? Neem gerust contact met ons op. Tenslotte is dit ons dagelijkse werk.

Werkend Nederland  Partner in HR
Bouwmeesterplein 1
Postbus 2127
2800 BG Gouda
0182 – 51 57 30
06 – 517 865 66
info@werkend-nederland.nl
www.werkend-nederland.nl  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here