Financieel

Juriaan van Woerkom verkozen tot ‘Beste Vastgoednetwerker 2019’

214
Juriaan van Woerkom

Derde editie De Rotterdamse Vastgoedborrel bij Café Van Zanten

Gisteravond vond de derde editie van De Rotterdamse Vastgoedborrel plaats bij Café van Zanten. Dit feestelijke netwerkevenement is speciaal voor iedereen uit de vastgoedsector van de Maasstad. Alle aanwezigen mochten een stem uitbrengen op de ‘Beste Vastgoednetwerker 2019’ en kozen Juriaan van Woerkom van De Rotterdamsche Vastgoed Maatschappij als dé winnaar. Deze vastgoed goeroe nam het op tegen branchegenoten Karel Glazener (partner Baljon & Mora) en Pieter Hendrikse (CEO JLL). 

De Rotterdamse Vastgoedborrel 2019

Na het succes van de eerdere edities, werd het weer hoog tijd om alle kopstukken uit de Rotterdamse vastgoedwereld bij elkaar te brengen. Deze zomereditie vond plaats bij Café van Zanten van de succesvolle horecaondernemer Herman Hell. ”We kijken terug op een mooie zomereditie van De Rotterdamse Vastgoedborrel waar alle kopstukken uit de Rotterdamse vastgoedsector weer aanwezig waren. Café van Zanten was de perfecte locatie hier voor”, aldus Herman Hell. 

Om 20.00 uur reikte ras Rotterdammer Marcel Jongmans de award uit voor de ‘Beste Vastgoednetwerker 2019’. Winnaar Juriaan van Woerkom – ook wel bekend van RTL 4 programma ‘Zelfbouwers Rotterdam’ – zegt: ‘’Ik ben van nature niet echt een netwerker. Daarom is het een hele eer dat ik de award in ontvangst mocht nemen en de opvolger mag zijn van Jan Ultee (Uvastgoed). We doen het uiteraard niet alleen! Gelukkig heb ik twee geweldige compagnons: Michel en Raymond Perridon. Op naar de volgende editie!”

Café Van Zanten

Sinds de opening van Café Van Zanten heeft de Rotterdamse Meent op gastronomisch vlak veel aan populariteit gewonnen. Door de perfecte ligging van de Rotterdamse kroeg vangt het terras de meeste zonnestralen van de Maasstad. Vroeg in de ochtend ploffen rotterdammers er neer voor een kop koffie met een krantje. De middag en avond maken plaats voor perfect getapte fluiten pils en kwalitatieve wijnen. Café van Zanten behoort tot een van de elf horecagelegenheden uit de Hell’s Kitchen Horeca Groep. Hell’s Kitchen eigenaar Herman Hell is verkozen tot Meest Markante Horecaondernemer van 2018-2019.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here