Partnernieuws

KPN verhoogt tarieven vaste telefonie. Stap nu over!

6

KPN verhoogt per 1 juni a.s. de tarieven voor Zakelijk BelBasis en Zakelijk BelVrij Totaal. Gemiddeld gaan klanten 20% meer betalen dan in de huidige situatie.

Hiermee ‘dwingt’ KPN klanten over te stappen van de ‘traditionele’ ISDN/ PSTN aansluitingen naar moderne VoIP-aansluitingen. Een goed moment om over te stappen naar HostedXL!

Contractvrij
Als gevolg van de aangekondigde prijsverhogingen zijn KPN klanten met Zakelijk BelBasis en Zakelijk BelVrij Totaal per direct tot 1 juni 2018 contractvrij om over te stappen naar een andere leverancier.

Overstappen
Met het oog op de naderende uitfasering van de ISDN-lijnen (per 1 september 2019) is dit wellicht een goed moment om over te stappen op VoIP telefonie.

Maar ook als je bedrijf nog niet toe is aan een overstap naar VoIP, kun je met onze dienst Goedkoper Bellen toch flink besparen op de gesprekskosten. Bovendien profiteer je van de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, overzichtelijke factuur en goede service van HostedXL.

Meer weten?
Wil je meer weten over de mogelijkheden of onze tarieven? Heb je hulp nodig bij het opzeggen van je huidige KPN contract? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Bel 0186-744 022!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here