Partnernieuws

LUKOIL opent nieuw tankstation langs de A15

974
Lukoil bouwt nieuwe bemande locatie A15

‘Always moving forward’, kent u deze baseline van LUKOIL? Geen loze woorden, maar een perfecte omschrijving van wat de olie-en gasmaatschappij doet. De Benelux is het hart van Europa en LUKOIL heeft goed begrepen dat deze markt een enorm potentieel biedt. De laatste jaren is er enorm geïnvesteerd in de regio en men is vastbesloten om dat te blijven doen. Een mooi voorbeeld hiervan is de opening van een nieuw tankstation in Hardinxveld-Giessendam langs de A15.

Het klinkt onwezenlijk, maar LUKOIL is pas sinds 2012 actief op de Nederlandse tankstation markt. Sindsdien worden er op dat vlak grote stappen vooruitgezet . Het begon met de overname van Smeets-Geelen in Limburg, daarna kwam Rotonde in Midden-Nederland en met Auto Maas volgde de geografische aansluiting in Zuid-Holland en Noord-Brabant. Ook binnen deze tankstation netwerken is LUKOIL nog altijd groeiende.

Eind augustus opent LUKOIL een nieuw bemand station in Hardinxveld-Giessendam langs de A15. Naast benzine en diesel kunt u er ook terecht voor Adblue en CNG. Er zullen  pompeilanden voor personenwagens komen  met zelfs twee  trucklanes. In de shop van 225 vierkante meter komt onder meer een bakery. Het wassen van de auto kan in de roll-over of in een van de twee washboxen.

Zowel particulieren als professionals genieten volop van de unieke marktbenadering van LUKOIL. Zij doen dit doormiddel van de gratis Lukoil Tankpas. Met deze tankpas kunnen zij terecht op de 260 eigen LUKOIL-stations in de Benelux (73 in Nederland, 185 in België en 2 in Luxemburg), maar ook bij een groeiend aantal partners goed voor ruim 1.100 locaties in de Benelux.

Dit artikel is partnernieuws en is geschreven door René Kraaijveld van LUKOIL Netherlands B.V.