Partnernieuws

Makkelijk slachtoffer of 100% security proof?

954
Makkelijk slachtoffer of 100% security proof?

Zijn jouw medewerkers een makkelijk slachtoffer voor cybercriminelen of is je organisatie volledig security proof? Een Security Awareness Diagnose van De Gezonde Digitale Organisatie (DGDO) geeft je een betrouwbaar en actueel beeld over hoe je ervoor staat.

Security Awareness Diagnose

De security awareness diagnose test het huidige gedrag van je medewerkers. De medewerker kan zijn gedrag niet verbloemen door sociaal wenselijk antwoorden te geven. De resultaten zijn als een spiegel voor medewerkers en organisatie. Het geeft verder inzicht in tekortkomingen in bedrijfsmatige processen en procedures, waardoor je de mogelijkheid krijgt deze te verbeteren.

Ook het ontbreken van eventuele technische oplossingen komen hiermee naar boven. Alle bevindingen worden in een rapportage verwerkt met conclusies en aanvullend advies op gebied van mens, organisatie en techniek.

Wat levert een Security Awareness Diagnose je op?

  • Inzicht in het daadwerkelijke gedrag van medewerkers;
  • Inzicht in de huidige weerbaarheid van medewerkers tegen cyberincidenten;
  • Inzicht in de werking van maatregelen die betrekking hebben op de menselijke factor;
  • Resultaten werken als spiegel voor medewerkers, waardoor een open houding ontstaat voor mogelijk training, advies en verbeteringen;
  • Bevindingen in de rapportage bieden de mogelijkheid om processen en procedures verder te optimaliseren.

 

Diagnose actie

Profiteer t/m 31 juli 2019 van het speciale diagnose actietarief: voor € 995,- (excl. btw) voert DGDO een complete Security Awareness Diagnose uit voor je organisatie.

De diagnose bestaat o.a. uit:

  • Een phishing simulatie;
  • Een online assessment;
  • Een rapportage met risicobeoordeling.

 

Meer informatie?

Wil je meer weten over de diagnose actie of over security awareness in het algemeen? Bezoek de DGDO website of bel nu direct naar 088-633 1070.

Dit artikel is partnernieuws en is geschreven door Marcel Versteeg van De Gezonde Digitale Organisatie (DGDO)