Partnernieuws

Medewerkers belonen Visser & Visser met Beste Werkgevers Keurmerk

315

Afgelopen jaar stond Visser & Visser in het teken van de medewerker. Dat kreeg op vele manieren vorm binnen het accountantskantoor. In dit jaar zijn de culturele waarden van de organisatie vastgesteld door de medewerkers zelf, werd een fantastische personeelsdag georganiseerd op Forteiland IJmuiden en ontving Visser & Visser het Beste Werkgevers Keurmerk 2018/2019 dankzij de beoordeling van hun eigen medewerkers.

Tevreden medewerkers

Het ontvangen van het Beste Werkgevers Keurmerk is iets om trots op te zijn. Dat zegt iets over de cultuur bij Visser & Visser. Organisaties met een Beste Werkgevers keurmerk worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Dat betekent goed voor je medewerkers zorgen en ze serieus nemen. Het resultaat? Tevreden, bevlogen én betrokken medewerkers. En daar profiteert uiteindelijk de klant van!

Trotspunten

Het medewerkersonderzoek brengt de trotspunten van Visser & Visser aan het licht. Medewerkers zijn trots op het contact met directe collega’s en de waardering die er is voor medewerkers. “Onze organisatie is zeer attent. Er staat regelmatig een leuke of lekkere verrassing klaar. Een kaartje of schouderklopje; het is onderdeel van onze cultuur”, Sander van Zalingen, medewerker Finance & Control. Trots zijn medewerkers ook op de culturele waarden die centraal staan in de organisatie en de mogelijkheden die Visser & Visser biedt om jezelf te ontwikkelen. “Wij zijn een organisatie die nadrukkelijk de ruimte geeft om jezelf optimaal te ontwikkelen. Verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie. Met deze combi geeft Visser & Visser de werknemers de ‘limit’ van presteren feitelijk in eigen hand!”, Johan Bremmer, Belastingadviseur.

Culturele waarden

De cultuur van Visser & Visser is omschreven in zes belangrijke waarden. We zullen er bij Visser & Visser altijd voor zorgen dat we professioneel en behulpzaam zijn. We denken en werken oplossingsgericht en innovatief en we zijn gemotiveerd om het beste uit ons talent en onze expertise te halen. Daarbij zullen zorgen we er altijd voor dat we onze opdrachtgevers menselijk benaderen, want samenwerken gaat altijd over mensen. Dát is de cultuur die je bij Visser & Visser kunt verwachten en dát is de manier waarop we werken: samen!

Op maandagochtend 28 januari werden onze collega’s in Barendrecht verrast met heerlijk vers gezet kopje koffie. Een bijzondere felicitatie van Effectory aan de medewerkers van Visser & Visser.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here