Partnernieuws

TOENAME VAN CONTROLE OP DE NORMEN UL EN CSA IN DE VERENIGDE STATEN EN CANADA

241
UL Logo (PRNewsFoto/UL)

Levert uw bedrijf schakelkasten bestemd voor de Noord-Amerikaanse markt? Dan is het noodzakelijk om te voldoen aan normen die sterk afwijken van de Europese normen. Niet alleen vanwege verzekeringstechnische redenen maar ook omdat in de Verenigde Staten en Canada er steeds meer controles op de gestelde normen worden uitgevoerd.

In de Verenigde Staten moet er worden voldaan aan de norm UL508A en in Canada geldt de norm CSA C22.2 No. 14. Deze normen zijn gericht op de elektrotechniek en gebaseerd op de brandveiligheid. VMB kan voor u de hardware-engineering en de bouw van schakelkasten verzorgen, inclusief het certificaat om aan deze normen te voldoen. Het vraagt componenten die in Europa niet gebruikelijk zijn en er dient tijdens de engineering veel meer gedocumenteerd te worden.

VMB Automation wordt elk kwartaal via een audit vanuit UL en CSA gecontroleerd op onderdelen zoals proces, toegepaste materiaal, keuring van gereedschappen en gebouwde schakelkasten. Om de kwaliteit te garanderen is het belangrijk om volgens de gestelde regels te werken. Wij vinden dit echter vanzelfsprekend.

VMB Automation is dan ook úw partner op het gebied hardware-engineering en de bouw van schakelkasten bestemd voor de Noord-Amerikaanse markt.

Dit artikel is partnernieuws en is geschreven door Thea Terlouw van VMB Automation B.V.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here