Partnernieuws

Uitreiking Topvrouw 2020 award Rotterdam-Rijnmond / Drechtsteden

1300

Webinar diversiteit – inclusie – crisismanagement en leiderschap

Met Port of BUSINESS hadden wij het plan om op 25 maart een fysiek event te organiseren met als thema ‘diversiteit binnen organisaties’ en ‘Topvrouwen 2020 Rotterdam-Rijnmond / Drechtsteden’. Vanwege het coronavirus hebben we het event eerder verplaatst van 25 maart naar maandag 15 juni. Ook op deze nieuwe datum is het echter (nog) niet mogelijk om een fysiek event in de omvang zoals wij aanvankelijk hadden gepland doorgang te laten vinden. Dit betekent echter niet dat we het event laten vervallen. Integendeel! Onlangs heeft onze hoofdpartner KPN een fantastisch webinar georganiseerd waar zo’n 3.500 relaties van hen naar hebben gekeken. Samen met KPN en het bestuur van Topvrouwen 2020 hebben wij inmiddels een alternatief uitgewerkt. 

Naast het thema diversiteit / inclusie binnen organisaties zal het inhoudelijk nu ook gaan over corona en crisismanagement/leiderschap in crisistijd. Bijzonder boeiende en actuele thema’s! Met filmpjes en korte interviews, over en met de vijf genomineerde vrouwen voor de Award Topvrouw Rotterdam-Rijnmond / Drechtsteden zullen wij het programma vormgeven. Inleiders en panelleden zijn dezelfde als voor het fysiek geplande event, nl:  Inleiders en panelleden: 

  • Jeroen Smit, auteur De Prooi, Het Grote Gevecht en het Drama Ahold
  • Jacqueline Prins, directeur Emancipatie Ministerie OCW
  • Hein van der Loo, burgemeester Zwijndrecht
  • Mai Elmar, vz. VNO-NCW Rotterdam em Regio Rijnmond + Director Cruise Port Rotterdam
  • Bas Janssen, Managing Director Deltalinqs
  • Harry Wijnhoven, Lid RvB van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)
  • Gyzlene Kramer-Zeroual, Programma Manager Strategie en Externe Betrekkingen Albeda
  • Marquerite Soeteman-Reijnen, vz. Topvrouwen NL

Als kers op de taart wordt aan het eind van het programma de Topvrouw 2020 bekend gemaakt. 

Het webinar zal op maandag 15 juni van 16.00 uur tot ongeveer 17.15 uur plaatsvinden en dit gaat er heel gaaf uitzien. We hebben nu de mogelijkheid om maar liefst 5.000 ondernemers en bestuurders hieraan deel te laten nemen! Noteer alvast datum en tijd in uw agenda en laat ons via liny-anne@hjmediagroep.nl weten dat u het webinar wilt volgen. Wij zorgen dan voor de inloggegevens.