Partnernieuws

Rhoon GolfCenter biedt aantrekkelijke kant-en-klaar arrangementen

2029

Aantrekkelijke lezersacties bij Rhoon GolfCenter

De nieuwste editie van Rijnmond BUSINESS is weer vers van de pers beschikbaar. Op de cover prijkt een groep enthousiaste golfende ondernemers bij Rhoon GolfCenter. Dat is niet voor niets; Rhoon GolfCenter is het perfecte decor om collega’s en relaties beter te leren kennen. Bedrijven kunnen gebruiken maken van op maat gemaakte en gunstig geprijsde arrangementen. Speciaal voor de lezers van Port of BUSINESS zijn er aantrekkelijke acties om kennis te maken met Rhoon GolfCenter. U leest er alles over in dit artikel.

Steeds meer bedrijven geloven in het sprookje van Rhoon…

Golf is meer dan een leuk spelletje. En al helemaal bij Rhoon GolfCenter. Door de prachtige omgeving en de gemoedelijke sfeer is Rhoon GolfCenter het perfecte decor om collega’s en relaties beter te leren kennen. Om het nog aantrekkelijker te maken kunnen bedrijven nu ook gebruik maken van op maat gemaakte en gunstig geprijsde kant-en-klaar arrangementen. Niet voor niets geloven steeds meer bedrijven in het sprookje van Rhoon…

Het idee ontstond nadat een fan van golf en van Rhoon GolfCenter zijn directe collega’s kennis wilde laten maken met golf en in het bijzonder met de locatie in Rhoon. Het enthousiasme was groot, waarop de directeur besloot dat alle medewerkers mee moesten doen aan het golfarrangement. Hij zag dat het spelplezier en de onderlinge sociale contacten de mensen goed deden. Dat het zelfvertrouwen en de verbondenheid toenamen met veel positiviteit tot gevolg. Het balletje ging rollen en meer bedrijven wilden gebruik maken van de nieuwe golfarrangementen. Bert de Bode (eigenaar van Rhoon GolfCenter) en Rinus Goor (eigenaar van Golfschool Rinus Goor) rolde het plan verder uit, zodat nu iedereen kan (leren) golfen in een prachtige en ontspannen omgeving.

Bijna alles is mogelijk

Golfarrangementen zijn niet nieuw, maar zakelijke kant-en-klare golfarrangementen zijn nog vrij onbekend en al helemaal als ze volledig naar wens van de klant ingevuld kunnen worden. Door een veelvuldigheid aan faciliteiten en door snel te schakelen is bijna alles mogelijk bij Rhoon GolfCenter. Bert licht toe: “Iedere vorm van maatwerk vullen wij in. Wij hebben nagenoeg alles in huis om dat te doen. Dat vind je niet snel ergens anders. Hoe laat of hoe vaak je ook de baan op wilt, op welk tijdstip je ook wilt lessen, hoe groot of hoe klein de groep ook is, we kunnen het allemaal regelen.” We zijn intussen nieuwsgierig geworden naar de verscheidenheid aan mogelijkheden. Rinus geeft een aantal voorbeelden: “Medewerkers, collega’s en relaties van bedrijven kunnen onder andere gebruik maken van de mooie golfbaan, de vele oefenfaciliteiten zoals de deels overdekte driving range en een minibaan van zes par-3 holes, de High-Tech Trackman studio en lessen volgen van een pro. In een zeer korte tijd tegen een relatief laag bedrag leren we de mensen golfen of hun techniek te verbeteren, leren we ze de regels en werken we toe naar een persoonlijk Handicap 54 bewijs (GVB). Dit is al mogelijk bij zo’n tien uur les, verdeeld over een aantal dag- of avonddelen. We zijn daar heel flexibel in. Zie bij dit artikel ook de aanbieding voor een lesarrangement.”

Ontzorgen zit in ons karakter

En er is meer. Want word je eenmaal gegrepen door het spel dan wil je verder. Daarom kunnen er verschillende acties aan het arrangement gekoppeld worden waarmee je voordelig een basisgolfpakket kunt aanschaffen, terecht kunt in de winkel of tegen een gereduceerd tarief de baan op kan. “We gaan heel ver om het de mensen naar hun zin te maken. Ontzorgen zit in ons karakter. We denken mee en nemen alles uit handen. Van het verzenden van de uitnodigingen tot aan een attentie achteraf en alles wat daartussen ligt,” zegt Bert. Rinus vervolgt: “De arrangementen kunnen ook prima gecombineerd worden met een vergadering of een presentatie. Napraten met een hapje en een drankje behoort eveneens tot de mogelijkheden. We gaan graag in gesprek, zodat we de wensen kunnen vertalen naar een interessante aanbieding.” Daarmee is het bruggetje gemaakt naar de Golfshop, de grootste winkel op een golfbaan. Bert: “De winkeloppervlakte van 500 m2 en de outlet van 100 m2 is gevuld met de nieuwste trends op golfgebied. Hier vind je veel meer dan een handschoentje, balletje en een tee. Er is een groot aanbod in modieuze kleding, tassen en schoenen voor jong en oud. Speciaal voor de lezers hebben wij een actie van de Golfshop als aanvulling op het lesarrangement.”

De nieuwe golfer

Dat golf er voor iedereen is, maakt de sport extra leuk. Er zijn jonge en oude mensen, mannen en vrouwen, zakenmensen, sportievelingen en recreatiespelers die allemaal ieder op zijn of haar eigen manier genieten. Het spel en de omgeving helpen ontspannen, even het hoofd leeg maken en niet op de horloge kijken. Ideaal na een drukke dag op het werk of om op te laden in het weekend. Toch merken de heren dat er in de dagelijkse drukte steeds minder mensen tijd hebben of tijd kunnen maken om uren op en rond de golfbaan te vertoeven. Volgens hen zijn er twee soorten golfers; de klassieke en de nieuwe golfer. Bert legt uit: “De klassieke golfer is de vaak wat oudere man of vrouw die minimaal één keer per week komt golfen en waar een gedeelte van hun leven op de golfbaan afspeelt. De nieuwe golfer is ook gek op golfen maar kan veel minder vaak en lang spelen. Hier hebben wij op ingespeeld door bijvoorbeeld het spelen op 9-holes aantrekkelijker te maken (zie verderop de aanbieding). Ook zijn de tarieven aangepast voor leden die minder frequent een balletje komen slaan. Zo is golf ook prima te combineren met een drukke agenda en met het zakendoen.” Golfen en zakendoen gaan namelijk heel goed samen, weten Rinus en Bert. “Tijdens het golfen leer je elkaar op een hele andere manier kennen. Het leidt ertoe dat je elkaar de opdracht gunt en weet dat je op elkaar kunt bouwen. Gelukkig zijn er ook steeds meer nieuwe golfers die dit ontdekken en erachter komen dat golfen een heel boeiend en mooi sprookje is. Helemaal op een locatie die omringd is door een prachtige natuur waardoor Rotterdam ineens oneindig ver weg lijkt.”

Speciale actie voor lezer van Port of BUSINESS

AANBIEDING GOLFBAAN
5 x 9 Holes op de grote baan nu slecht €100,-

AANBIEDING GOLFSHOP
Startset Skymax
Trolley Bullet
Zoom Golfhandschoenen
12 Nassau golfballen met logo Rhoon GolfCenter
€ 275,00

Lesarragement met handicap 54 bewijs van de NGF
€ 189,00 per persoon

Groep 8 personen
5×2 uur Golfles
Gebruik van clubs en onbeperkt oefenballen tijdens de lessen
Gebruik mini Holes
9 Holes op de grote baan
Regelcursus en examen
NGF registratie en Handicap 54 bewijs (GVB)

Wil je gebruik maken van de aanbiedingen of weten wat Rhoon GolfCenter en Golfschool Rinus Goor voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op met Rinus Goor via rinus@rinusgoor.nl of via 06 53741764