Partnernieuws

Bedrijven: bedankt!

1017

Bedrijven die het afgelopen jaar vol hebben ingezet op thuiswerken en/of fietsen en die alle werkzaamheden en afsluitingen rond de N3 hebben gecommuniceerd naar de achterban: bedankt! Rijkswaterstaat werkt sinds de zomer van 2020 aan het groot onderhoud van de N3. Mede dankzij de inzet van bedrijven bleef de regio bereikbaar. Met de komst van Covid-19 schakelden veel bedrijven over op thuiswerken. We beseffen ons dat er ook bedrijven zijn die hierdoor in zwaar weer terecht zijn gekomen.

Groot onderhoud N3

Er is hard gewerkt om de werkzaamheden op de N3 van de Merwedestraat tot de Copernicusweg voor het einde van het jaar af te ronden. Sinds maandag heeft het verkeer hier weer twee rijstroken met vluchtstrook. De barrier tussen het kruispunt A15/N3 en de Merwedestraat is verwijderd waardoor ook hier weer twee rijstroken beschikbaar zijn voor het verkeer. En er is nieuwe LED verlichting geplaatst langs de N3 vanaf de Merwedestraat tot aan de A16.

In de nieuwe fase wordt gewerkt aan de N3 vanaf de Laan der Verenigde Naties/ Albert Schweitzer ziekenhuis tot aan de aansluiting met de A16 (Laan van Europa). Rijkswaterstaat heeft extra maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de tijdelijke situatie veilig en duidelijk is voor de weggebruikers. De oprit Copernicusweg naar de N3 richting de A16 is tijdelijk afgesloten. Weggebruikers worden omgeleid via de oprit Laan der Verenigde Naties. Kijk voor alle maatregelen en de actuele informatie op www.n3werkzaamheden.nl.

Toolbox N3

Updates rond werkzaamheden en afsluitingen worden gedeeld via de Toolbox N3 vanuit het platform Samen Bereikbaar. In de Toolbox zijn allerlei communicatiemiddelen en –tools te vinden die ingezet kunnen worden bij communicatie richting medewerkers, leveranciers en bezoekers. De laatste versie is hier terug te vinden: https://samenbereikbaar.nl/wp-content/uploads/2020/12/20201204-communicatietoolbox-N3-december-2020.pdf.

Wij wensen u fijne feestdagen toe en hopen u in 2021 weer (digitaal) te kunnen ontmoeten.